Parhaat Tarjoukset kohteessa Varkaus

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Varkaus

Varkaus on tunnettu teollisuuskaupunki; siellä sijaitsevat mm. Stora Enson Varkauden tehtaat. Kauppakeskus Forum Varkaus on Varkauden suosituin ostoskeskus, josta löydät kaikkea tarvitsemaasi rientoihin ja arkeen. Forumista löydät mm. Rihveli, Pikku-Pipsa, Foto-Ritva, Amanda, Ravintola Manzuria ja paljon muuta.

 

Kauppakatu on tärkeä ostoskatu Varkauden ytimessä. Voit ajaa katua autolla tai kävellä lyhyen kävelymatkan, jonka varrelta löydät erilaisia kauppoja ja myymälöitä. Voit myös halutessasi vierailla viihtyisissä kahviloissa ja nauttia lämpimästä tunnelmasta ystävillesi seurassa.Warkauden Portti tarjoaa valikoiman tehtaanmyymälöitä, kuten Pentik sekä kirjakaupan ja nahkatavara myymälän.


Varkaudessa on kaksi toria, Kauppatori Taulamäessa ja Tapahtumatori Päiviönsaaressa. Molemmat markkinapaikat ovat hauskoja vierailun kohteita, silla niissä järjestetään usein tilaisuuksia, tapahtumia ja ohjelmaa.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.