Parhaat tarjoukset kohteessa Vaasa

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan tiendeo uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa Vaasa

Check out our Privacy Policy

Valitut tuotteet

Vaatteet ja kengät

Ostoskeskukset kaupungissa Vaasa

Näe lisää
Vaasa

Vaasa

Vaasa on yliopistokaupunki ja merkittävä suomenruotsalaisen kulttuurin keskus. Vaasa on loistava kohde ostoksilla käymiseen. Kaupungista löytyy paljon kansainvälisesti tunnettuja kauppaketjuja sekä pieniä putiikkejakin. Tämän lisäksi Vaasassa on myös kolme isoa ostoskeskusta. Tuliaisiksi kannattaa ostaa käsitöitä tai vaasalaisia erikoisuuksia, kuten vitamiinipitoisia tyrnituotteita, paikallista kotikaljaa ja Sundomin savusilakoita eli böcklingejä.

Vaasan Kauppahalli tarjoaa ainutlaatuisen miljöön ostosten tekemiseen. Kauppahallissa yhdistyvät perinteet nykyaikaisiin palveluihin ja mielenkiintoisiin uutuuksiin. Kauppahalli on ylenen kohtaamispaikka, jossa tavataan tuttuja ja nautitaan esimerkiksi lounaasta tai käydään kahvilla sekä samalla käydään ostoksilla.'

Kauppakeskus Rewell Center tarjoaa yli 60 liikkeen shoppailumahdollisuuden aivan Vaasan keskustassa. HS Center sijaitsee myös aivan Vaasan keskustaassa ja tarjoaa monipuolisen ostopaikan. Saman katon alta löytyy tavaratalo, elokuvateatteri ja paljon eri alojen erikoisliikkeitä sekä palveluita. Kauppakeskus HS Centerissä toimiikin monipuolisesti erilaisia muodin, pukeutumisen ja kauneusalan erikoisliikkeitä, sisustusliikkeitä, pankkeja ja kultasepänliikkeitä, kahvila sekä apteekki. GW Galleria on koko perheen kauppakeskus.

Seuraa Tiendeota
Lataa Tiendeo App

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Käyttöehdot