• Logo Tokmanni
  • Logo Lidl
  • Logo K-Citymarket
  • Logo Prisma
  • Logo K-Supermarket
  • Logo HalpaHalli

Tarjoukset

Mitä tarjouksia on tarjolla kaupungissa Vaasa?

Löydä kaupungin Vaasa lempikauppojesi parhaat alennukset Tiendeosta. Katso Tokmanni, Lidl, K-Citymarket-mainoksia niin et jää paitsi nettialennuksista. Täällä Tiendeossa on tällä hetkellä 95 aktiivista katalogia kaupungissa Vaasa ja 242 kauppaa.

Ostoskeskukset kaupungissa Vaasa

Näe kaikki ostoskeskuksia
Vaasa

Vaasa

Vaasa on yliopistokaupunki ja merkittävä suomenruotsalaisen kulttuurin keskus. Vaasa on loistava kohde ostoksilla käymiseen. Kaupungista löytyy paljon kansainvälisesti tunnettuja kauppaketjuja sekä pieniä putiikkejakin. Tämän lisäksi Vaasassa on myös kolme isoa ostoskeskusta. Tuliaisiksi kannattaa ostaa käsitöitä tai vaasalaisia erikoisuuksia, kuten vitamiinipitoisia tyrnituotteita, paikallista kotikaljaa ja Sundomin savusilakoita eli böcklingejä.


Vaasan Kauppahalli tarjoaa ainutlaatuisen miljöön ostosten tekemiseen. Kauppahallissa yhdistyvät perinteet nykyaikaisiin palveluihin ja mielenkiintoisiin uutuuksiin. Kauppahalli on ylenen kohtaamispaikka, jossa tavataan tuttuja ja nautitaan esimerkiksi lounaasta tai käydään kahvilla sekä samalla käydään ostoksilla.

 

Kauppakeskus Rewell Center tarjoaa yli 60 liikkeen shoppailumahdollisuuden aivan Vaasan keskustassa. HS Center sijaitsee myös aivan Vaasan keskustaassa ja tarjoaa monipuolisen ostopaikan. Saman katon alta löytyy tavaratalo, elokuvateatteri ja paljon eri alojen erikoisliikkeitä sekä palveluita. Kauppakeskus HS Centerissä toimiikin monipuolisesti erilaisia muodin, pukeutumisen ja kauneusalan erikoisliikkeitä, sisustusliikkeitä, pankkeja ja kultasepänliikkeitä, kahvila sekä apteekki. GW Galleria on koko perheen kauppakeskus.