Tiendeo official website
  • Logo Tokmanni
  • Logo Lidl
  • Logo K-Citymarket
  • Logo Prisma
  • Logo K-Supermarket
  • Logo HalpaHalli

Mitä tarjouksia on tarjolla kaupungissa Kuopio?

Löydä kaupungin Kuopio lempikauppojesi parhaat alennukset Tiendeosta. Katso Tokmanni, Lidl, K-Citymarket-mainoksia niin et jää paitsi nettialennuksista. Täällä Tiendeossa on tällä hetkellä 148 aktiivista katalogia kaupungissa Kuopio ja 365 kauppaa.

Kuopio

Kuopio

Kuopio on satamakaupunki, jota ympäröi sisämaan suurimpiin kuuluva saaristo. Kuopiossa ostokset kannattaa hoitaa Kuopion eteläpuolelle Matkuksen kaupunginosaan rakennetussa ostoskeskuksessa, Kauppakeskus Matkus, jossa on noin 90 liikettä. Laajaan valikoimaan kuuluu muun muassa Alko, Bik Bok, Carlings, Clas Ohlson, Cubus, Dinsko, Gina Tricot, H&M, Jack&Jones, Lindex, Vero Moda, Vila ja monta muuta jokaiseen makuun. Kauppakeskus Matkussa sijaitsee myös IKEA Kuopio. Toinen kauppakeskus Kuopiossa on Kauppakeskus Minna, jossa mm. Sisustus Sofiina ja Timenttiset.


Kaupungin keskustassa sijaitsevat Kuopion tori sekä kauppahalli ovat uusittu ja nyt voit nauttia mukavasta ostosalueesta aivan ydinkeskustassa. Paikalliset kutsuvat toria "Maailman napa" -nimellä, sillä se sijaitsee keskellä Kuopiota ja on ollut yksi tärkeimmistä paikoista paikallisille asukkaille ja matkailijoille yli 150 vuotta. Säännöllisesti torilla on markkinoita, joilloin paikalliset myyvät tuoreita hedelmiä ja vihanneksia sekä Suomalaista käsityötä. Kauppahallissa voit nyt maistaa kuuluisaa Kalakukkoa sekä löydät myös tuoretta leipää ja vihanneksia sekä useita kahviloita.