Parhaat Tarjoukset kohteessa Kuopio

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Ostoskeskukset kaupungissa Kuopio Näe lisää

Kuopio

Kuopio

Kuopio on satamakaupunki, jota ympäröi sisämaan suurimpiin kuuluva saaristo. Kuopiossa ostokset kannattaa hoitaa Kuopion eteläpuolelle Matkuksen kaupunginosaan rakennetussa ostoskeskuksessa, Kauppakeskus Matkus, jossa on noin 90 liikettä. Laajaan valikoimaan kuuluu muun muassa Alko, Bik Bok, Carlings, Clas Ohlson, Cubus, Dinsko, Gina Tricot, H&M, Jack&Jones, Lindex, Vero Moda, Vila ja monta muuta jokaiseen makuun. Kauppakeskus Matkussa sijaitsee myös IKEA Kuopio. Toinen kauppakeskus Kuopiossa on Kauppakeskus Minna, jossa mm. Sisustus Sofiina ja Timenttiset.


Kaupungin keskustassa sijaitsevat Kuopion tori sekä kauppahalli ovat uusittu ja nyt voit nauttia mukavasta ostosalueesta aivan ydinkeskustassa. Paikalliset kutsuvat toria "Maailman napa" -nimellä, sillä se sijaitsee keskellä Kuopiota ja on ollut yksi tärkeimmistä paikoista paikallisille asukkaille ja matkailijoille yli 150 vuotta. Säännöllisesti torilla on markkinoita, joilloin paikalliset myyvät tuoreita hedelmiä ja vihanneksia sekä Suomalaista käsityötä. Kauppahallissa voit nyt maistaa kuuluisaa Kalakukkoa sekä löydät myös tuoretta leipää ja vihanneksia sekä useita kahviloita.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.