Parhaat Tarjoukset kohteessa Joensuu

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Ostoskeskukset kaupungissa Joensuu Näe lisää

Joensuu

Joensuu

Joensuussa on runsaasti pienempiä putiikkeja ja erikoisliikkeitä sekä tunnettuja ostoskeskuksia ja tavarataloketjuja. Shoppailumahdollisuudet keskittyvät kaupungin keskustaan, kauppatorin ympärille. Kauppatori on Joensuun sydän ja maankuulu Pohjois-Karjalaisista herkuistaan.


Kauppakeskus Iso Myy on yli 70 liikkeen kauppakeskus Joensuun keskustassa. Viihtyisään ostoskortteliin voi tulla shoppailemaan, tapaamaan ystäviä sekä viettämään aikaa Iso Myyn monissa kahviloissa sekä ravintoloissa. Kauppakeskus Centrum on Joensuun keskustassa sijaitseva moderni liikekeskus, jossa on 18 vuokrattavaa liiketilaa.


Vieraile myös Pentik Joensuu-myymälässä ja Taito Shop Joensuussa, joka sijaitsee Taitokorttelissa. Vuonna 2006 avattu Taitokortteli myy suomalaista ja pohjoiskarjalaista käsityötä ja designia. Käsityötuotteiden markkinointiin vuonna 2000 perustettu Taito-Shop -ketju myy käsi- ja pienteollisesti valmistettuja lahja-, sisustus- ja tuliaistuotteita. 

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.