Parhaat Tarjoukset kohteessa Lahti

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Ostoskeskukset kaupungissa Lahti Näe lisää

Lahti

Lahti

Lahdessa on lukematon määrä ostoskeskuksia. Kauppakeskus Karismasta löytyy kaikki tarvittava perheen ostostarpeisiin: monipuolinen hypermarket, Alko sekä laaja valikoima muotia, sisustusta, urheilua, vapaa-aikaa ja muita erikoisliikkeitä. Kauppakeskus Syke palvelee monipuolisesti Lahden keskustassa. Sykkeestä löytyy 26 eri yritystä: mm. sisustusta, muotia, kauneutta, elintarvikkeita, kahviloita, ravintola, lääkäri- ja apteekkipalveluja. Trio on ostoskeskus, joka sijaitsee Aleksanterinkadulla, aivan Lahden ydinkeskustassa. Kaupat jakautuvat neljään erilliseen rakennukseen, jotka ovat liitetty yhteen. Kauppakeskus Trio tarjoaa Lahden suurimman valikoiman kauppoja, erikoisliikkeitä, ravintoloita ja kahviloita. Trio tarjoaa viihtyisät puitteet ostosten tekoon, viihtymiseen ja tuttujen tapaamiseen. Lahden Trioon on helppo tulla niin autolla, kävellen kuin julkisillakin liikennevälineillä. Muita ostoskeskuksia ovat Kauppakeskus Valo, Mukkulan Ostoskeskus, Kauppakeskus Hämeen Helmi ja Kauppakeskus Maili.


Luhta on suomalainen vaatemerkki, jolla on valikoima vaatteita sekä naisille että miehille sekä kodin sisustukseen. Vaatteet on valmistettu Lahdessa ja Ludalla on tehtaanmyymälä alueella.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.