Tiendeo official website
  • Logo Prisma
  • Logo Lidl
  • Logo S-Market
  • Logo Tokmanni
  • Logo K-Supermarket
  • Logo Rusta

Mitä tarjouksia on tarjolla kaupungissa Lahti?

Löydä kaupungin Lahti lempikauppojesi parhaat alennukset Tiendeosta. Katso Prisma, Lidl, S-Market-mainoksia niin et jää paitsi nettialennuksista. Täällä Tiendeossa on tällä hetkellä 125 aktiivista katalogia kaupungissa Lahti ja 440 kauppaa.

Lahti

Lahti

Lahdessa on lukematon määrä ostoskeskuksia. Kauppakeskus Karismasta löytyy kaikki tarvittava perheen ostostarpeisiin: monipuolinen hypermarket, Alko sekä laaja valikoima muotia, sisustusta, urheilua, vapaa-aikaa ja muita erikoisliikkeitä. Kauppakeskus Syke palvelee monipuolisesti Lahden keskustassa. Sykkeestä löytyy 26 eri yritystä: mm. sisustusta, muotia, kauneutta, elintarvikkeita, kahviloita, ravintola, lääkäri- ja apteekkipalveluja. Trio on ostoskeskus, joka sijaitsee Aleksanterinkadulla, aivan Lahden ydinkeskustassa. Kaupat jakautuvat neljään erilliseen rakennukseen, jotka ovat liitetty yhteen. Kauppakeskus Trio tarjoaa Lahden suurimman valikoiman kauppoja, erikoisliikkeitä, ravintoloita ja kahviloita. Trio tarjoaa viihtyisät puitteet ostosten tekoon, viihtymiseen ja tuttujen tapaamiseen. Lahden Trioon on helppo tulla niin autolla, kävellen kuin julkisillakin liikennevälineillä. Muita ostoskeskuksia ovat Kauppakeskus Valo, Mukkulan Ostoskeskus, Kauppakeskus Hämeen Helmi ja Kauppakeskus Maili.


Luhta on suomalainen vaatemerkki, jolla on valikoima vaatteita sekä naisille että miehille sekä kodin sisustukseen. Vaatteet on valmistettu Lahdessa ja Ludalla on tehtaanmyymälä alueella.