Parhaat Tarjoukset kohteessa Pori

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Ostoskeskukset kaupungissa Pori Näe lisää

Pori

Pori

Pori sijaitsee Kokemäenjoen suulla Selkämeren rannikolla Satakunnan maakunnassa. Porissa on monta ostoskeskusta sekä kauppatori ja kauppahalli, josta löytyy laaja valikoima tuotteita ja myymälöitä. Porin keskustassa, kävelykadun alkupäässä sijaitsevassa, arkkitehtonisesti upeassa Kauppakeskus BePOP toimii yli 20 yritystä. IsoKarhu on Porin keskustassa sijaitseva vuonna 1991 valmistunut kauppakeskus, jossa on yli 40 erikoisliikettä. Merkittävimmät liikkeet ovat: Dressmann, Hennes&Mauritz, Intersport, KappAhl, Lindex ja Cubus. Kauppakeskus Puuvillassa on liikkeitä yhteensä yli 100 sekä kahdeksan ravintolaa koko perheelle. Porin ydinkeskustassa, Kauppakeskus Teljäntorilla, palvelee lähes 70 yritystä katutasossa ja kerroksissa.


Porin kauppatori on elävä kauppapaikka, joka tarjoaa suoraan tuottajalta mukaan vihannekset, marjat, kalat, leivät ja kukat. Porin kauppahalli sijaitsee kauppatorin varrella ja se on toiminut siinä jo yli 80 vuotta. Kauppahalli henkii entisajan tunnelmaa ja siellä toimii noin 16 eri alan liikettä, ravintolaa ja kahvilaa.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.