Parhaat Tarjoukset kohteessa Tampere

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Ostoskeskukset kaupungissa Tampere Näe lisää

Tampere

Tampere

Tampereelta löydät ostoskeskuksia, tavarataloja, pieniä putiikkeja ja designia. Tampere on shoppailijan unelma kaupunki. Tampereen keskusta on täynnä hyviä ja monipuolisia ostospaikkoja, joista suurin osa sijaitsee Tampereen pääkadun eli Hämeekadun varrella tai sen tuntumassa. Myös erittäin suosittu Koskikeskuksen kauppakeskus sijaitsee aivan Tampereen keskustassa. Koskikeskus on ehdottomasti Tampereen parhaita ja monipuolisimpia ostospaikkoja ja siellä palvelee lähes 100 erikoisliikettä.


Koska kävelymatkat ja etäisyydet ovat lyhyet, Tampereella on mukava ja helppo shoppailla. Ja jos et siltikään löydä juuri sitä tiettyä juttua joka on vaan pakko saada, kannattaa hypätä bussiin tai autoon ja mennä Lempäälään, 20 km päähän Tampereesta, ja shoppaile yhdessä Suomen isoimmista ostoskeskuksista, Ideapark Lempäälä. Ideaparkissa on lähes 200 liikettä sekä yli 30 ruokaravintolaa ja kahvilaa. Löydät mm. Mango, H&M, DinSko.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.