• Logo Tokmanni
  • Logo Lidl
  • Logo K-Citymarket
  • Logo Prisma
  • Logo Kärkkäinen
  • Logo K-Supermarket

Tarjoukset

Mitä tarjouksia on tarjolla kaupungissa Jyväskylä?

Löydä kaupungin Jyväskylä lempikauppojesi parhaat alennukset Tiendeosta. Katso Tokmanni, Lidl, K-Citymarket-mainoksia niin et jää paitsi nettialennuksista. Täällä Tiendeossa on tällä hetkellä 113 aktiivista katalogia kaupungissa Jyväskylä ja 419 kauppaa.

Ostoskeskukset kaupungissa Jyväskylä

Näe kaikki ostoskeskuksia
Jyväskylä

Jyväskylä

Jyväskylä on tunnettu yliopistokaupunki ja tarjoaa loistavat puitteet shoppailulle. Jyväskylän seutu tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia: markkinapaikkoja, vuodenaikoihin perustuvia messuja, joulumarkkinoita, kirpputoreja, tehtaanmyymälöitä ja paljon muuta. Jyväskylän keskustaassa olevalta Kauppakadulta, joka on myös nimetty Suomen parhaaksi kävelykaduksi, löytyy kauppoja jokaisen makuun. Etäisyydet kauppojen välillä ovat lyhyitä, joten voit hyvin kierrellä kävellen kaupoissa keskustassa.


Jyväskeskus on kasvukaupungin kaupallinen sydän ja se sijaitseekin Jyväskylän ydinkeskustassa, vilkkaan kävelykadun varrella. Jyväskeskus on sijaintinsa ja monipuolisen tarjontansa ansiosta suosittu kohtaamis- ja vapaa-ajanviettopaikka. Jyväskylän Forum sijaitsee myös kaupungin keskustassa Kauppakadun varrella. Forum tarjoaa kattavan valikoiman liikkeita ja näin loistavam mahdollisuuden shoppailulle, ystävien tapaamiselle sekä ajanviettoon. Kauppakeskuksessa on suuri valikoima muotia ja tunnettuja brändejä.