Parhaat Tarjoukset kohteessa Hämeenlinna

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Ostoskeskukset kaupungissa Hämeenlinna Näe lisää

Hämeenlinna

Hämeenlinna

Suomen väestöllisessä keskipisteessä sijaitseva Hämeenlinna on yllättävän lähellä. Helsingistä, Tampereelta tai esimerkiksi Lahdesta tuleva on perillä noin tunnissa, tulipa omalla autolla, junalla tai linja-autolla.


Hämeenlinna tarjoaa lukuisia löytöjä shoppailijalle. Raatihuoneenkadun tuntumassa, aivan kaupungin keskustassa, on monenlaisia putiikkeja ja erikoisliikkeitä, kuten Aarikka-myymälä. Korkealaatuisia design-esineitä tarjoavat mm. Kultakeskuksen tehtaanmyymälä, Kyyrölän Savi, Pentik ja Wetterhoffin myymälä. Erikoisempia matkamuistoja löytyy mm. Stone Gallery Lunnikivestä tai Kaarnalaivan verstasmyymälästä.

 

Suosittuihin ostoskeskuksiin kaupungissa kuuluvat Tavastila ja Kauppakeskus Linna. Suosittuja shoppailualueta on myös aivan kauppatorin tuntumassa ja voit tehdä uskomattomia löytöja pienistä putiikeista ja torikauppiailta.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.