Parhaat tarjoukset kohteessa Espoo

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan tiendeo uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa Espoo

Check out our Privacy Policy

Ostoskeskukset kaupungissa Espoo

Näe lisää
Espoo

Espoo

Espoo on väkiluvultaan Suomen toiseksi suurin kunta ja se on kaksikielinen. Espoossa on monia suuria kauppakeskuksia kuten Iso Omena, Sello, Entresse, Ainoa sekä pienempiä kauppakeskuksia kuten Lippulaiva, Olarin ostoskeskus, Kauppakeskus Liila, Espoontori ja Heikintori.

Iso Omena on kauppakeskus Matinkylässä ja sinne on keskitetty paljon kunnan- ja yksityisten palveluja. Ison Omenan nimi on käännetty New Yorkin lempinimestä the Big Apple. Kauppakeskus Sello on kauppakeskus Espoon Leppävaarassa ja se on Suomen toiseksi suurin kauppakeskus. Sellossa on myös julkisia palveluita, kuten Sellon kirjasto, musiikkiopisto, yhteispalvelupiste ja Sellosali sekä elokuvateatteri Sello Rex.

Kaupunkikeskus Ainoa on Espoon Tapiolassa sijaitseva kauppakeskus, jossa on viisi kerrosta. Entresse taas on kauppakeskus Espoon keskuksessa ja siellä on yli 40 liikettä sekä kauppakeskuksen yhteydessä toimiva S-market, jonne on katettu kävelysilta.

Näin voidaankin todeta, että Espoo on shoppailun kannalta otollinen kaupunki. Kauppakeskuksia on sijoitettu ympäri kaupunkia ja suurimmatkin kauppakeskukset ovat hyvien bussiyhteyksien päässä.

Seuraa Tiendeota
Lataa Tiendeo App

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Käyttöehdot