Tiendeo official website
  • Logo Tokmanni
  • Logo Lidl
  • Logo K-Citymarket
  • Logo Prisma
  • Logo K-Supermarket
  • Logo K-Market

Mitä tarjouksia on tarjolla kaupungissa Helsinki?

Löydä kaupungin Helsinki lempikauppojesi parhaat alennukset Tiendeosta. Katso Tokmanni, Lidl, K-Citymarket-mainoksia niin et jää paitsi nettialennuksista. Täällä Tiendeossa on tällä hetkellä 165 aktiivista katalogia kaupungissa Helsinki ja 2429 kauppaa.

Helsinki

Helsinki

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja kulttuurillinen, hallinnollinen, poliittinen ja liike-elämän keskus, monen suuren yrityksen kotikaupunki ja maan suurin työnantaja. Pääkaupunkiseudun suurten yritysten pääkonttoreista noin 58 % (104) sijaitsee Helsingissä. Merkittäviä helsinkiläistaustaisia yrityksiä ovat Elisa, Kesko, Stockmann ja HOK-Elanto.


Helsinki on shoppailun kannalta otollinen kaupunki, sillä aivan ydinkeskustasta löytyvät monet kaupat ja kauppakeskukset, kuten Kamppi, Forum, Sokos ja Stockmann. Kauppakeskus Kampin viidestä kerroksesta löytyy kahviloita, ravintoloita sekä asusteita vauvasta vaariin. Forum taas on Helsingin vanhin kauppakeskus ja se valmistui lähes 60 vuotta sitten Olympiakisoihin. Tämän päivän Forum keskittyy kolmeen teemaan: muotiin, vapaa-ajan tarvikkeisiin ja moni-ilmeiseen ravintolamaailmaan.

 

Stockmann tarjoaa 50 000 neliötä ostostilaa ja hengästyttävän hyvän tuotevalikoiman elintarvikkeista huippumuotiin ja elektroniikkaan. Sokos Tavaratalo tarjoaa kauden uusimmat trendit, inspiroivimmat ideat ja innostavimmat vinkit pukeutumiseen, kauneuteen, kotiin ja harrastuksiin.

 

Voit myös vaihtoehtoisesti kävellä ympäri keskustaa ja löytää monipuoliset kaupat katujen varsilta. Kävele esimerkiksi vihreän Esplanadi-puiston läpi Kauppatorille, jonka kojuissa myydään perinteisten toriherkkujen lisäksi myös käsitöitä ja matkamuistoja.