Tiendeo official website
  • Logo Kookenkä
  • Logo Top Sport
  • Logo Progress
  • Logo Leonidas
  • Logo Punnitse & Säästä
  • Logo Bag Stage

Mitä tarjouksia on tarjolla kaupungissa Turku?

Löydä kaupungin Turku lempikauppojesi parhaat alennukset Tiendeosta. Katso Kookenkä, Top Sport, Progress-mainoksia niin et jää paitsi nettialennuksista. Täällä Tiendeossa on tällä hetkellä 160 aktiivista katalogia kaupungissa Turku ja 769 kauppaa.

Turku

Turku

Turku tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia aina kauppakeskuksista pikkuputiikkeihin asti. Suurin osa Turun suosituimmista ostospaikoista sijaitsee aivan ydinkeskustassa Kauppatorin läheisyydessä. Vaatteita ja kaikkea muuta löydät kolmesta kauppakeskuksesta: Turun keskustassa oleva Kauppakeskus Hansa, Helsingintien varressa oleva Kauppakeskus Skanssi sekä Raisiossa oleva Kauppakeskus Mylly. Poikkea myös vanhassa Kauppahallissa, ruokaharrastajien lempipaikassa, sekä Turku Design Now! -liikkeessä, josta löydät paikallisten nuorten suunnittelijoiden persoonallisia vaatteita, asusteita ja sisustustuotteita.


Kauppakeskus Skanssissa on muun muassa K-citymarket, H&M, Stadium, Intersport ja Clas Ohlson. Liiketilojen lisäksi kauppakeskukseen on suunniteltu erilaisia vapaa-ajan palveluita, kuten kappeli, kuntosali, kirjasto, terveysasema ja elokuvateatteri. Hansakortteli tarjoaa yli 150 liikkeen tarjonnan ja se on Turkun suurin kauppakeskus. Myllystä sen sijaan löytyy 100 liikettä, mutta kauppakeskus laajenee jatkuvasti! Monen mutiliikkeen lisäksi Mylly tarjoaa myös kattavat apteekki-, kauneudenhoito- ja optikkopalvelut. Ravintolamaailman lisäksi Myllyssä voi herkutella monissa kahviloissa, pikaruokapaikoissa ja sushi-ravintolassa.