Parhaat Tarjoukset kohteessa Tornio

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Ostoskeskukset kaupungissa Tornio Näe lisää

Tornio

Tornio on Tornionjokilaakson keskus ja tärkein Suomen ja Ruotsin välinen rajanylityspaikka. Tornio on rajattomien mahdollisuuksien kaupunki, joka huolehtii asukkaittensa hyvinvoinnista kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tornio on teollisuuskaupunki. Tornion merkittävin työnantaja on Outokumpu, jonka ruostumatonta terästä valmistava tehdas työllistää yli 2 000 henkeä.

 

Kauppakeskus Rajalla - På Gränsen putiikkeineen ja kauppoineen sekä Ikea tarjoavat perinne- ja design -tuotteita sekä viimeisintä muotia. Rajalla on myös Angry Birds -leikkipaikka perheen pienimmille. Liikevalikoimasta löydät mm. H&M, Cubus, Aleksi 13, Dressmann, Lindex, Seppälä, KappAhl ja paljon muuta.

 

Suomen ja Ruotsin rajalla sijaitseva Victoriantori on ainoaa laatuaan. Tori on saanut nimensä Ruotsin kruununprinsessa Victorian mukaan. Näyttävä Rajakaari on lasten ideoima ja kertoo muodollaan ja väreillään kaupunkien yhteydestä.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.