Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta MiniInTheBox.

Etsitkö parhaita MiniInTheBox-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia MiniInTheBox-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään MiniInTheBox-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista MiniInTheBox-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Finnish Designshop-esitettä "Kampanjat ja etukoodit" voimassa voimassa 23/5 – saakka 28/5.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo Kookenkä
  • Logo Hanes
  • Logo Daniel Wellington
  • Logo Sloggi
  • Logo Triumph
  • Logo Miss Sixty

MiniInTheBox, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

MiniInTheBox

MiniInTheBox on maailmanlaajuinen verkkojälleenmyyjä joka myy tuotteita suoraan kuluttajille ympäri maailmaa. MiniInTheBox myy yli miljoonaa eri tuotetta ja saa yli 1000 uutta tuotetta joka päivä. MiniInThBox verkkokauppa tarjoaa kaikki Apple-tarvikkeet, elektroniikkaa, mittatilaustyönä tehtyjä vaatteita, urheilutarvikkeita ja paljon muuta.

Lähes kaikki tuntevat Jack-in-the-Boxin, suositun lasten lelun, joka virittäessä soittaa melodian ja tarjoaa lopuksi miellyttävän yllätyksen. Yritys pyrkii samaan tyyliin tarjoamaan Mini-in-the-Boxin kaikille asiakkaille: "emme vain tyydytä tarpeitasi ja täytä odotuksiasi, vaan ylitämme ne".

MiniInTheBox vastaa kysymyksiin 27 kielellä ja yrityksellä on 30 päivän tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus. Katso lisää tietoa valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon MiniInTheBox-kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

MiniInTheBox perustettiin vuonna 2007.

Palvelee asiakkaita yli 200 maasta ja kasvaa yhä.

Yrityksen näkemys on "yksi maailma, yksi hinta".

Seuraa yritystä Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, Pinterestissä, YouTubessa sekä Tumblr:ssa.