Tiendeo official website

Tarjoukset Kappahl

Yli 30 päivää

  Etsitkö parhaita Kappahl-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Kappahl-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Kappahl-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Kappahl-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Kappahl-katalogia "Tarjoukset Kappahl" voimassa voimassa 21/11 – saakka 21/11 ja ala säästää!

  Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo Halonen
  • Logo Marimekko
  • Logo New Yorker
  • Logo ZARA
  • Logo H&M
  • Logo Kappahl

  Kappahl, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Kappahl

  KappAhl -liikeidea on tarjota edullista muotia monille ihmisille. KappAhl tarjoaa kestävämpää muotia: kestävyys ja kannattavuus ovat saman kolikon kaksi eri puolta. KappAhl haluaa tarjota hintansa arvoista laadukasta muotia, joka on tuotettu ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen. Liity nyt myös KappAhl-muotiklubiin: Clubin jäsenenä saat yli 60 euron ostokset toimituskuluitta. Clubitarjouksia, viimeisimmät uutuudet ja upeita muotivinkkejä. Life & Style -muoticlubin jäsenyys on maksuton.

  KappAhl Newbie - Perheen pienimpien mallisto, jonka puuvillavaatteet ovat 100% ekologista puuvillaa. Vaatteet ovat hellävaraisia lapsen herkälle iholle ja ympäristölle. Suloisia bodyjä, puseroita, myssyjä, jumpsuiteja, haalareita ja settejä, koot 44–110.

  Löydä nyt lähin myymäläsi ja tee löytöjä, mm. KappAhl Turku ja KappAhl Oulu. Katso lisää tietoa myymälöistä, KappAhl aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

  KappAhl perustettiin vuonna 1953 ja sen perusti Per-Olof Ahl.

  KappAhl aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1990.

  Ketjulla on noin 400 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Puolassa. Henkilökuntaa ketjulla on noin 4 500. 97% KappAhlin työntekijöistä suosittelee KappAhlia työpaikkana.

  Liikkeen nimi oli alunperin Kappaffären ja päämyyntituote olivat edulliset naisten päällystakit (ruotsiksi kappa).