Tiendeo official website

Tarjoukset Mango

Yli 30 päivää

  Mango Tarjousta

  Etsitkö parhaita Mango-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Mango-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Mango-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Mango-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Mango-katalogia "Tarjoukset Mango" voimassa voimassa 20/11 – saakka 20/11 ja ala säästää!

  Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo Halonen
  • Logo Marimekko
  • Logo New Yorker
  • Logo ZARA
  • Logo H&M
  • Logo Kappahl

  Mango, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Mango

  Mango on kansainvälinen muodin vähittäiskauppias, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat sekä kaupunkielämän inspiroimat että klassiset vaatteet, asusteet ja kengät. Mango.com sivusto avattiin jo vuonna 1995 ja suuren suosion saanut asustevalikoima Mango Touch vuonna 2005.

  Mango alkoi vuodesta 2007 eteenpäi tekemään yhteistyötä huippusuunnittelijoiden kanssa ja mainoskampanjoiden keulakuviksi ilmestyivät muun muassa Penelope Cruz, Kate Moss, Miranda Kerr ja Milla Jocavich. Nykyään Mangon päämallisto koostuu Mango Woman Collection, H.E by Mango (miestenvaatteita) ja Mango Touch, joka tarjoaa laajan valikoiman laukkuja, kenkiä, koruja ja huiveja.

  Suurin osa Mango myymälöistä on sijoitettu pääkaduille ja ostoskeskuksiin. Tämän lisäksi Mangolla on myös Mango Online Shop, josta voi tilata vaatteita kotiinkuljetuksella.

  Mangon perustivat Katalonian Barcelonassa vuonna 1984 veljekset Isak ja Nahman Andic.

  Mangolla on 2 415 myymälää 107 maassa ja se on levittäytynyt niinkin kauas kuin Tokioon ja Bejingiin.

  Yhteensä yli 12 tuhannesta työntekijästä vajaat 2 000 työskentelee yrityksen suunnitteluosastolla ja pääkonttorissa Barcelonan lähellä Palau Solità i Plegamansissa.

  Mango tuli Suomeen 2004 avaamalla myymälät Helsingin Aleksille ja Kamppiin.