Tiendeo official website

Jopa –30 % kodintuotteista

Vanhenee tänään

  Etsitkö parhaita Marimekko-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Marimekko-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Marimekko-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Marimekko-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Marimekko-katalogia "Jopa –30 % kodintuotteista" voimassa voimassa 22/5 – saakka 26/5 ja ala säästää!

  Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo Kookenkä
  • Logo Hanes
  • Logo Daniel Wellington
  • Logo Sloggi
  • Logo Triumph
  • Logo Miss Sixty

  Marimekko, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Marimekko

  Marimekko - "Jokaisen tulisi olla oma itsensä, elää omaa elämäänsä eikä esittää mitään roolia muita varten. Marimekossa on aina etsitty – ja löydetty – avaimia kauniiseen arkeen. Me haluamme maistaa elämän maun aitona ja löytää siten iloa ja paloa arkipäivään. Aina välillä on hyvä kysyä, maistuuko tämä nyt hyvältä vai onko tässä sittenkin jokin sivumaku. Muotivirtauksien seuraamista ja tarpeetonta miellyttämistä on syytä välttää. Yleensä kannattaa vain seurata rohkeasti omaa sisäistä majakkaa."

  Marimekko Kankaat - verkkokaupan kangasvalikoima tarjoaa pakkakaupalla painettuja tarinoita. Hiljaisia ja värikkäitä, jännittäviä ja rauhoittavia, lempeitä ja sykähdyttäviä. Löydä Marimekosta vaatteet, mekot ja hameet, mallistot, sisustustuotteet ja Marimekko klassikot.

  Löydä lähin Marimekon myymäläsi yrityksen nettisivuilta. Katso myös Marimekko Outlet Helsinki sekä ale-tuotteet Marimekko-verkkokaupasta! Löydät lisää tietoa myymälöistä, Marimekko aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

  Yhtiö suunnittelee ja valmistaa vaatteita, tekstiilejä ja asusteita Marimekko-tuotemerkillä.

  Marimekon perustivat Armi ja Viljo Ratia vuonna 1951.

  Marimekolla on henkilökuntaa noin 480.

  Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Tiina Alahuhta-Kasko 9.4.2015 alkaen.