Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta ECCO.

Etsitkö parhaita ECCO-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia ECCO-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään ECCO-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista ECCO-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Lindex-esitettä "Kevätale jopa 50 % alennusta" voimassa voimassa 11/3 – saakka 31/5.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo Halonen
  • Logo Marimekko
  • Logo New Yorker
  • Logo ZARA
  • Logo H&M
  • Logo Kappahl

ECCO, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

ECCO

Ecco on tanskalainen jalkinevalmistaja, joka tuli 1970-luvun lopulta alkaen tunnetuksi erityisen mukavista kengistään. Ensimmäinen malli oli nimeltään Ecco Joke. Sitä seurasivat Ecco Free ja Ecco Time -mallit. Vuonna 1980 Joke-mallia oli valmistettu jo miljoona paria ja seuraavana vuonna, jolloin lanseerattiin tenniskenkää muistuttava Ecco Soft -malli, jo kaksi miljoonaa paria.

Sittemmin Eccon kenkämallisto on laajentunut monenlaisiin tyyleihin. Ecco-kengät kuuluvat ylempään hintaryhmään, ja niiden päämarkkinat ovat Länsi-Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Ecco on aito monikansallinen yritys josta löytyy rikas sekoitus eri kulttuureja, kieliä ja taustoja.

Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.


ECCO on perustettu 1963 ja sen perusti Karl Toosbuy.

Henkilökuntaa noin 18 500.

Ecco-kenkiä myydään 3 000 myymälässä ympäri maailmaa ja niitä valmistetaan noin 12 miljoonaa paria vuodessa.

Yrityksen omistaa nykyisin perustajan tytär Hanni Toosbuy Kasprzak.