Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta H&M.

Etsitkö parhaita H&M-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia H&M-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään H&M-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista H&M-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Indiska-esitettä "Kesämuotitarjous" voimassa voimassa 22/5 – saakka 4/6.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo Kookenkä
  • Logo Hanes
  • Logo Daniel Wellington
  • Logo Sloggi
  • Logo Triumph
  • Logo Miss Sixty

H&M, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

H&M

Hennes & Mauritz liikeidea on tuottaa uusi valikoima niin usein kuin mahdollista: uusia tuotteita tulee ketjun liikkeisiin lähes päivittäin. Koska H&M omistaa itse kaikki liikkeensä, se voi itse koordinoida tavaraerien logistiikkaa haluamallaan tavalla, esimerkiksi siirtää Suomessa huonosti myyvän paitaerän toiseen maahan, jossa arvelee sen myyvän paremmin. H&M on tehnyt yhteistyötä myös ulkopuolisten suunnittelijoiden kanssa, mm. Roberto Cavalli, Versace, Alexander Wang. Yrityksen vaatemerkkejä ovat H&M, Cos, Monki, Weekday, Cheap Monday sekä & Other Stories.

 

Rekisteröitymällä H&M -uutiskirjeeseen voit saada -25% alennuksen tehdystä tilauksesta. Uutiskirje sisältää erikoistarjouksia, tyyli vinkkejä ja viimeisimmän muodin uutiset. Online-luettelo näyttää erilaisia vaatteita ja asusteita, joita voi selailla mukavasti kotona. Lataa myös H&M App, joka parantaa entisestään ostokokemustasi.


Suomessa myymälöitä on lähes jokaisessa kaupungissa mm. Helsinki, Seinäjoki, Espoo, Vantaa, Oulu, Tampere sekä H&M verkkokauppa. Katso lisää tietoa myymälöistä, H&M aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kauvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Yrityksen muita vaatemerkkejä ovat muun muassa Monki ja Weekday.

Yritys perustettiin vuonna 1947 Ruotsin Västeråsissa ja sen perustaja oli Erling Persson.

Konsernilla on noin 1 800 myymälää 35 maassa. Vuonna 2012 Suomessa on 43 myymälää kaikkiaan 31 paikkakunnalla.

Vuonna 1969 Persson päätti ostaa Tukholmassa sijainneen Mauritz Widforssin metsästys- ja aseliikkeen varastoineen. Hennesin (suom. hänen, naispuolisesta puhuttaessa) valikoimaan otettiin miestenvaatteet, ja yrityksen nimeksi tuli Hennes & Mauritz.