Muut käyttäjät katselivat myös

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan H&M uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta

Privacy Policy

Muut Vaatteet ja Kengät myymälät kaupungissa kaupunkisi

H&M, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

H&M

Hennes & Mauritz liikeidea on tuottaa uusi valikoima niin usein kuin mahdollista: uusia tuotteita tulee ketjun liikkeisiin lähes päivittäin. Koska H&M omistaa itse kaikki liikkeensä, se voi itse koordinoida tavaraerien logistiikkaa haluamallaan tavalla, esimerkiksi siirtää Suomessa huonosti myyvän paitaerän toiseen maahan, jossa arvelee sen myyvän paremmin. H&M on tehnyt yhteistyötä myös ulkopuolisten suunnittelijoiden kanssa, mm. Roberto Cavalli, Versace, Alexander Wang. Yrityksen vaatemerkkejä ovat H&M, Cos, Monki, Weekday, Cheap Monday sekä & Other Stories.

 

Rekisteröitymällä H&M -uutiskirjeeseen voit saada -25% alennuksen tehdystä tilauksesta. Uutiskirje sisältää erikoistarjouksia, tyyli vinkkejä ja viimeisimmän muodin uutiset. Online-luettelo näyttää erilaisia vaatteita ja asusteita, joita voi selailla mukavasti kotona. Lataa myös H&M App, joka parantaa entisestään ostokokemustasi.


Suomessa myymälöitä on lähes jokaisessa kaupungissa mm. Helsinki, Seinäjoki, Espoo, Vantaa, Oulu, Tampere sekä H&M verkkokauppa. Katso lisää tietoa myymälöistä, H&M aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kauvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Yrityksen muita vaatemerkkejä ovat muun muassa Monki ja Weekday.

Yritys perustettiin vuonna 1947 Ruotsin Västeråsissa ja sen perustaja oli Erling Persson.

Konsernilla on noin 1 800 myymälää 35 maassa. Vuonna 2012 Suomessa on 43 myymälää kaikkiaan 31 paikkakunnalla.

Vuonna 1969 Persson päätti ostaa Tukholmassa sijainneen Mauritz Widforssin metsästys- ja aseliikkeen varastoineen. Hennesin (suom. hänen, naispuolisesta puhuttaessa) valikoimaan otettiin miestenvaatteet, ja yrityksen nimeksi tuli Hennes & Mauritz.

Lisää tarjouksia kohteelta Vaatteet ja Kengät