Tiendeo official website

Mainos

Tämä vähittäismyymälä on suljettu

Yli 30 päivää

Etsitkö parhaita Kookenkä-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Kookenkä-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Kookenkä-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Kookenkä-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Kookenkä-katalogia "Tämä vähittäismyymälä on suljettu" voimassa 06/10/2021 – 31/12/2030 ja ala säästää!

Muut Vaatteet ja Kengät -liikkeet

  • Logo Halonen
  • Logo Marimekko
  • Logo New Yorker
  • Logo ZARA
  • Logo H&M
  • Logo Kappahl

Kookenkä, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Kookenkä

Kookenkä on suomalainen kenkäkauppaketju, joka on osa Keskoa. Ketju on yhdistelmä aikaisemmista K-Kenkä- ja Andiamo-kaupoista. Yhteensä kauppoja tulee olemaan 50 koko Suomessa. Kookengässä mahtava mallisto naistenkenkiä, miestenkenkiä ja lastenkenkiä

Kookengän naisten mallistosta löytyy kengät jokaiseen tilanteeseen ja tyyliin. Laadukkaat saappaat, nilkkurit, kävelykengät, ballerinat, juhlakengät ja vapaa-ajan tennarit.

Kookengissä on mahtavat valikoimat tunnettuja merkkikenkiä ja ammattitaitoiset kauppiaat ja henkilökunta. Myymälöiden lisäksi Kookenkä palvelee myös verkkokaupassa.

Koo Club -mobiilikortti - Mobiilikortilla saat Koo Club -edut käyttöösi ilman erillisiä kuponkeja. Mobiilikortti on web-sovellus, joka toimii matkapuhelimissa, joissa on internetselain ja mobiililaajakaista. Kirjaudu sisään ja tilaa mobiilikortti omalta Club-sivultasi!

Kookengässä muun muassa seuraavat tuotemerkit: Björn Borg, Andiamo, 4Feet, Clarks, Caprice, Converse, Ecco ja Kangaroos.

Kookengän sivuilla myös kenkienhoito-opas.

Seuraa Kookenkää nyt Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Koo Blogissa, Pinterestissä ja Instagramissa.

Toimituskulut alkaen 2,90e ja palautus on aina ilmainen!

bell

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Kookenkä uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Vaatteet ja Kengät

Privacy Policy