Löydä Kookenkä kaupungissa kaupunkisi

Kookenkä, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Kookenkä

Kookenkä on suomalainen kenkäkauppaketju, joka on osa Keskoa. Ketju on yhdistelmä aikaisemmista K-Kenkä- ja Andiamo-kaupoista. Yhteensä kauppoja tulee olemaan 50 koko Suomessa. Kookengässä mahtava mallisto naistenkenkiä, miestenkenkiä ja lastenkenkiä

Kookengän naisten mallistosta löytyy kengät jokaiseen tilanteeseen ja tyyliin. Laadukkaat saappaat, nilkkurit, kävelykengät, ballerinat, juhlakengät ja vapaa-ajan tennarit.

Kookengissä on mahtavat valikoimat tunnettuja merkkikenkiä ja ammattitaitoiset kauppiaat ja henkilökunta. Myymälöiden lisäksi Kookenkä palvelee myös verkkokaupassa.

Koo Club -mobiilikortti - Mobiilikortilla saat Koo Club -edut käyttöösi ilman erillisiä kuponkeja. Mobiilikortti on web-sovellus, joka toimii matkapuhelimissa, joissa on internetselain ja mobiililaajakaista. Kirjaudu sisään ja tilaa mobiilikortti omalta Club-sivultasi!

Kookengässä muun muassa seuraavat tuotemerkit: Björn Borg, Andiamo, 4Feet, Clarks, Caprice, Converse, Ecco ja Kangaroos.

Kookengän sivuilla myös kenkienhoito-opas.

Seuraa Kookenkää nyt Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Koo Blogissa, Pinterestissä ja Instagramissa.

Toimituskulut alkaen 2,90e ja palautus on aina ilmainen!

Muut Vaatteet ja Kengät myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.