Tiendeo official website

Tarjoukset Halonen

Yli 30 päivää

  Halonen Tarjousta

  Etsitkö parhaita Halonen-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Halonen-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Halonen-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Halonen-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Halonen-katalogia "Tarjoukset Halonen" voimassa voimassa 21/11 – saakka 21/11 ja ala säästää!

  Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

  Halonen, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Halonen

  Halonen on suomalainen muotitavarataloketju, joka pyrkii myymään kohtuuhintaisia hyvälaatuisia vaatteita kaikenkokoisille ja -ikäisille.

  Kaikissa myymälöissä on naisten, miesten ja jalkineosastot, joilla kaikilla myydään tuotemerkkien parhaimmistoa. Suurimmassa osassa myymälöitä on osasto myös lapsille.

  Halosen kanta-asiakkaaksi voi liittya¨ kaikissa Halosen myyma¨lo¨issa¨. Tutustu kaikkiin kuukauden ajankohtaisiin Fashion Card -etuihin. Katso myös lisää tietoa kaupoista, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

  Veljekset Halonen Oy on perustettu vuonna 1932.

  Halosen pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja se työllistää noin 450 henkilöä.

  Halosella on 18 toimipistettä Suomessa, suurimpien kaupunkien keskustoissa sekä kauppakeskuksissa.

  Helsingin Yrittäjät ry valitsi Veljekset Halosen vuoden 2008 helsinkiläiseksi yritykseksi.