Tiendeo official website

Sale up to 50% off

8 päivää jäljellä

New Yorker Tarjousta

Etsitkö parhaita New Yorker-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia New Yorker-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään New Yorker-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 2 New Yorker-katalogia. Selaa uusinta New Yorker-katalogia "Sale up to 50% off" voimassa voimassa 2/7 – saakka 31/7 ja ala säästää!

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

New Yorker, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

New Yorker

New Yorker on saksalainen nuorisomuotiketju. New Yorkerista löydät nuorta muotia, farkkuja, urheiluvaatteita ja katumuotia sekä alusasuja ja asusteita muotitietoiselle edelläkävijälle. New Yorker myy tuotemerkeillä FSBN, FB Sister, Censored, Amisu ja Smog.

New Yorkerilla on myymälöiden lisäksi myös verkkokauppa.

Yrityksellä on myymälät Hyvinkään Willassa, Helsingin Itiksessä, Lempäälän Ideaparkissa sekä Kuopion Matkus Shopping Centerissä ja Porin Kauppakeskus Puuvillassa. Katso lisää tietoa kaupoista, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Yritys on perustettu vuonna 1971 ja sillä on yli 900 myymälää yli 30 maassa.

Suomessa ketju avasi ensimmäisen myymälänsä Hyvinkään Willaan lokakuussa 2012.

New Yorkerin slogan on "Dress for the moment".

New Yorkerin löydät Facebookista, Twitteristä, Instagramista, YouTubesta, Pinterestistä, Google Plussasta ja Spotifysta.