Tiendeo official website

Lindex Dear Denim

8 päivää jäljellä

Lindex Tarjousta

Etsitkö parhaita Lindex-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Lindex-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Lindex-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Lindex-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Lindex-katalogia "Lindex Dear Denim" voimassa voimassa 10/10 – saakka 12/12 ja ala säästää!

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo Halonen
  • Logo Marimekko
  • Logo New Yorker
  • Logo ZARA
  • Logo H&M
  • Logo Kappahl

Lindex, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lindex

Osta uutta muotia Lindexiltä: naistenvaatteita, lastenvaatteita ja alusvaatteita. Katso verkkokaupasta uusimmat takit ja mekot sekä Lindex Summer Kids, Lindex Summer, Lindex MUM ja Lindex Beauty.

Ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta Lindex tarjoaa kestävää kehitystä tukevaa muotia, joka on silti edullista. Painatusosastolla jokaista tuotetta käsitellään varoen ja arvokkaasti. Tämän jälkeen tuotteen osat ommellaan yhteen ja lopputuloksen syntyy lopulta upea vaate. Tämän jälkeen tuote puristetaan sileäksi ja siihen kiinnitetään etiketit.

Lindexillä on ilmainen toimitus kun teet ostoksia Online shopissa! Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Lindex laajentaa brändilupaustaan lanseeraamalla oman Lindex Beauty -kosmetiikkasarjan.

Vuonna 1954 ruotsalaiset Ingemar Boman ja Bengt Rosell perustivat Fynd-nimisen alusvaatemyymälän Ruotsiin. Pian tämän jälkeen ostettiin Lindex-niminen yritys, joka antoi nimensä tuleville myymälöille.

Lindexillä on myymälöitä Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä, Keski-Euroopassa ja Lähi-idässä. Lindexin franchising-myymälöitä avataan uusilla markkinoilla, Bosnia-Hertsegovinassa ja Dubaissa, minkä seurauksena Lindex saavuttaa 400 myymälän rajan. Lindex avasi myös liikkeen Lontoossa.

Lindex ei omista yhtään omaa tehdasta, vaan tekee yhteistyötä yksittäisten tavarantoimittajien ja tehtaiden kanssa.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä