Tiendeo official website

Uutuudet Naiset Zara

Yli 30 päivää

Etsitkö parhaita ZARA-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia ZARA-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään ZARA-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 2 ZARA-katalogia. Selaa uusinta ZARA-katalogia "Uutuudet Naiset Zara" voimassa voimassa 22/11 – saakka 4/1 ja ala säästää!

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo Halonen
  • Logo Marimekko
  • Logo New Yorker
  • Logo ZARA
  • Logo H&M
  • Logo Kappahl

ZARA, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

ZARA

Zara on espanjalainen menestystarina, joka on yksi maailman tunnetuimmista kansainvälisistä muotiketjuista. Zara kuuluu Inditex Fashion Group:iin, joka omistaa myös vaatekaupat kuten Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho ja Zara Home. Zara suunnittelee vaatteita kaikille käyttäjille kohtuullisin hinnoin ja mallistot vaihtuvat usein. Tämä on avain Zaran menestykseen.

Vaatteet on jaettu neljään mallistoon: naiset, TRF (nuoret naiset), miehet ja lapset. Näistä mallistoista löydät takit, leningit, hameet, farkut, paitoja, kenkiä, laukkuja ja asusteita. Zaralla on maine yrityksenä, joka on tyylikäs, laadukas ja arvokas. Zara jatkaa kasvuaan ja innostaa monenlaisia ihmisiä vaatteillaan ja mallistoillaan.

Kauppakeskuksien ja pääkatujen vahvan läheisyyden lisäksi yrityksellä on Zara verkkokauppa Suomessa, Zara Online löytyy: http://www.zara.com/fi/. Myymälän löydät mm. Zara Helsinki. Katso lisää tietoa myymälöistä, Zara aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Zara tarjoukset ja tee löytöjä!

Zara perustettiin vuonna 1975, jonka jälkeen se on kasvanut valtavasti.

Zarassa on myös kodin sisutukseen keskittynyt Zara Home.

Zara toimii nyt 77 maassa, joissa on yhteensä yli 1500 myymälää.

Zaran toimitusjohtaja on Carlos Mato López.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä