Tiendeo official website

Uusi Vero Moda

3 päivää jäljellä

Vero Moda Tarjousta

Etsitkö parhaita Vero Moda-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Vero Moda-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Vero Moda-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Vero Moda-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Vero Moda-katalogia "Uusi Vero Moda" voimassa voimassa 16/8 – saakka 28/9 ja ala säästää!

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo Halonen
  • Logo Marimekko
  • Logo New Yorker
  • Logo ZARA
  • Logo H&M
  • Logo Kappahl

Vero Moda, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Vero Moda

Vero Moda tuottaa muodikkaita, laadukkaita ja edullisia vaatteita muotitietoisille kuluttajille. Vero Modan mallistoja on kolmella erityylisellä teemalla: Vero Moda Urban Feminie, Vero Moda Urban Jeans ja Vero Moda Urban Leisure. Näistä löytyy sopivat mallistot kaiken tyylisille nuorille naisille. Vero Moda brändi luottaa yksinkertaisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin, joissa ei ole turhaa liioittelua. Vaatteet mukailevat viimeisimpiä muotitrendejä, mutta ovat silti onnistuneet näyttämään ajattomilta.

Vero Moda verkkokauppa tarjoaa paljon uutuuksia sekä mallistoja naisille. Vero Moda tarjoaa trendikkäitä vaatteita kohtuuhinnoilla itsenäisille, muotitietoisille nuorille naisille. Liity nyt VERO MODA Members Club-jäseneksi ja lunasta 20%:n alennus. Vero Modan jäsenetuihin kuuluu erikoistarjoukset, ideat ja stailausvinkit, kutsut VIP-tapahtumiin sekä syntymäpäiväyllätys.

Vero Moda myymälän löydät ympäri Suomen, etsi nyt lähin myymäläsi mm. Vero Moda Seinäjoki, Vero Moda Järvenpää ja Vero Moda Jyväskylä. Katso lisää tietoa myymälöistä, valikoimasta, asiakaspalvelusta ja Vero Moda aukioloajat verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Vero Moda tarjoukset ja tee löytöjä!

Bestseller A/S, johon myös Vero Moda kuuluu, perustettiin vuonna 1975 Troels Holch Povlsenin toimesta.

Vero Moda -brändi perustettiin kuitenkin vasta vuonna 1987.

Bestsellerillä on yli 43 maassa yli 5700 kauppaa ja se onkin yksi suurimmista muotialan yrityksistä Euroopassa.

Vero Modan mainoskampanjoissa on nähty huippunimiä, kuten Helena Christensen, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Kate Moss ja Gisele Bündchen. Tällä hetkellä keulakuvina on toiminut kansainvälisesti tunnetut Cheng Yijia ja Jules Mordevets.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä