Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta LightInTheBox.

Etsitkö parhaita LightInTheBox-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia LightInTheBox-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään LightInTheBox-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista LightInTheBox-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Kappahl-esitettä "-70%" voimassa voimassa 12/7 – saakka 31/7.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

LightInTheBox, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

LightInTheBox

LightInTheBox on maailmanlaajuinen verkkojälleenmyyjä joka myy tuotteita suoraan kuluttajille ympäri maailmaa. LightInTheBox myy yli miljoonaa eri tuotetta ja saa yli 1000 uutta tuotetta joka päivä. LightInThBox verkkokauppa tarjoaa kaikki trendikkäät uutuudet niin vaatteissa kuin asusteissakin. Mallistoja löydät sekä naisille että miehille. Naisten vaatteissa mekkoja, takkeja, farkkuja, neuleita, paitoja, hameita ja paljon muuta. Asusteista löytyy mm. uima-asut, kengät, korut.

LightInTheBox tarjoaa tuotteita kolmesta pääkategoriasta: vaatetus, pienet laitteet ja vempaimet, ja koti ja puutarha. Yritys tarjoaa asiakkailleen helpon tavan tehdä ostoksia suurella valikoimalla ja kohtuullisilla hinnoilla sivuilla lightinthebox.com.

LoghtInTheBox vastaa kysymyksiin 27 kielellä ja yrityksellä on 30 päivän tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus. Katso lisää tietoa valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon LightInTheBox-kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä! 

LightInTheBox perustettiin vuonna 2007.

LightInTheBox käyttää innovatiivista datapohjaista liiketoimintamallia, joka mahdollistaa personoitujen tuotteiden valmistuksen.

Light In The Box on New Yorkin pörssissä listattu yhtiö.

Seuraa yritystä Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, Pinterestissä, YouTubessa sekä Tumblr:ssa.