Parhaat Tarjoukset kohteessa Somero

Erikoisuuksia sinulle

Somero

Somero sijaitsee Varsinais-Suomessa ja sen naapurikuntana on Salo sekä suurempana kaupunkina Turku. Someron keskusta on todellinen ostoskeskus ja shoppailijan paratiisi. Somerosta löydät kuuluisia tehtaanmyymälöitä, kauppakatu ja paljon tilapuoteja. Somerolla et ole pysäköintiongelmia ja palvelu on varmasti hyvää. Someron kauppakatu on ostoparatiisi, josta löytyy mm. AdaMaria ja Someron LuontaistuoteK-Supermarket HärkätieMuotiputiikki HelmiSomeron Optiikka, SporttikoneVeikon kone ja paljo muuta. Tehtaanmyymälöitä Somerolla on paljon ja ne ovat tunnetusti laadukkaita. Someron Pellavakeskus on paikallisten ja lähialueiden tuottajien viihtyisä ja kodikas suoramyyntimyymälä. Löydä myös Someron PalvimyyntiSomeron Lanka ja Leather Heavenin Pääkallopaikka.

 

Turkuun on myös hyvien yhteyksien ansiosta mennä shoppailemaan. Turku tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia aina kauppakeskuksista pikkuputiikkeihin asti. Suurin osa Turun suosituimmista ostospaikoista sijaitsee aivan ydinkeskustassa Kauppatorin läheisyydessä. Vaatteita ja kaikkea muuta löydät kolmesta kauppakeskuksesta: Turun keskustassa oleva Kauppakeskus Hansa, Helsingintien varressa oleva Kauppakeskus Skanssi sekä Raisiossa oleva Kauppakeskus Mylly. Poikkea myös vanhassa Kauppahallissa, ruokaharrastajien lempipaikassa, sekä Turku Design Now! -liikkeessä, josta löydät paikallisten nuorten suunnittelijoiden persoonallisia vaatteita, asusteita ja sisustustuotteita.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.