Parhaat Tarjoukset kohteessa Siilinjärvi

Erikoisuuksia sinulle

Siilinjärvi

Siilijärvi sijaitsee 22 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen ja Kuopioon onkin hyvät kulkuyhteydet. Kuopiossa ostokset kannattaa hoitaa Kuopion eteläpuolelle Matkuksen kaupunginosaan rakennetussaostoskeskuksessa, Kauppakeskus Matkus, jossa on noin 90 liikettä. Laajaan valikoimaan kuuluu muun muassa Bik Bok, Carlings, Clas Ohlson, Cubus, Dinsko, Gina Tricot, Lindex, Vero Moda, Vila ja monta muuta jokaiseen makuun. Kauppakeskus Matkussa sijaitsee myös IKEA Kuopio. Toinen kauppakeskus Kuopiossa on Kauppakeskus Minna, jossa mm. Sisustus Sofiina ja Timenttiset.

 

Siilinjärvi kauppakeskus on ollut merkittävä kauppapaikka ja tulee olemaan myös tulevaaisuudessa. Kauppakeskuksesta löytyy mm. S-market, Lidl ja Fontanella. Siilinjärveltä löytyy myös naistenvaateliike Matilda's, Iloinen Viivi, Kirsin Kenkä ja Laukku, Kangas ja Sisustus in ja paljon muuta.


Siilinjärven Tori on auki ympäri vuoden. Suurimmat yritykset Siilinjärvellä ovat Yara Suomien tehdas ja apatiittikaivos, Lujabetoni, Hydroline, Virkistysuimala Fontanella ja Kylpylähotelli Kunnonpaikka.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.