Parhaat Tarjoukset kohteessa Savonlinna

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Savonlinna

Savonlinna sijaitsee Etelä-Savon maakunnassa. Kaupungissa asuu 35 849 henkilöä. Savonlinna tunnetaan erityisesti Olavinlinnasta ja siellä järjestettävistä Savonlinnan Oopperajuhlista. Olavinkatu on Savonlinnan pääostoskatu ja sieltä löydät kaikki tavanomaiset merkit sekä joitakin pienempiä putiikkeja. Kaupunki on täynnä lukuisia taide ja käsityö kauppoja, joista monet löytyy Linnankadulta. Savonlinnasta löytyy myös Marimekko tehtaanmyymälä, josta voit tehdä uskomattomia löytöjä! Muita myymälöitä ovat mm. Kulmakauppa Vinkkeli, Intersport Savonlinna, Taito Shop Savonlinna ja paljon muuta.


Savonlinnan tori on ainutlaatuinen ja se sijaitsee vilkkaan kesämatkailukaupungin ytimessa, poikkeuksellisen hienossa rantamaisemassa Haapaveden ja Pihlajaveden yhdistävän, vuolaasti virtaavan, Haapasalmen kupeessa. Kaupungin keskeisimmät puistot ja matkustajasatama ovat osa torin lähimiljöötä.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.