Parhaat Tarjoukset kohteessa Salo

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Ostoskeskukset kaupungissa Salo Näe lisää

Salo

Salo

Salo on noin 54 200 asukkaan kaupunki Lounais-Suomessa. Salon keskustassa on paljon persoonallisia kivijalkaliikkeitä, joista voit tehdä uskomattomia löytöjä. Monissa liikkeissä palvelee omistaja jopa kolmannessa sukupolvessa, joten palvelu on yksilöllistä ja asiantuntevaa. Kaupan alueilta löytyvät monipuoliset valikoimat ja mitä ei löydä kadun kaupoista, löytyy varmasti korkeatasoisista kauppakeskuksista sekä Salon torilta. Torstaiset iltatorit ovat kesäaikaan kokemisen arvoisia.


Salossa on kuuluja pikkuputiikkeja ja monipuolisesti muita ostosmahdollisuuksia. Ystävällinen palvelu, ruuhkattomuus sekä hyvät valikoimat ovat loistava yhdistelmä. Runsaaseen valikoimaan voit tutustua osoitteessa www.saloshops.fi. "Mitä Salosta et löydä sitä et tarvitsekaan!"


Salosta löytyy monia kauppakeskuksia kuten Linjuri ja Plaza. Kävele myös Turuntiellä, jota kutsutaan Salon Muotikaduksi, sillä sen varrella on lukuisa määrä muotiliikkeitä.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.