Parhaat Tarjoukset kohteessa Riihimäki

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Riihimäki

Riihimäki sijaitsee noin 70 km päässä Helsingistä pohjoiseen. Riihimäki on Suomen pääradan varrella ja Pietarin radan Suomen-puoleinen päätepysäkki. Riihimäki on pääkaupunkiseudun lähiliikenteen junien pohjoinen pääteasema. Riihimäeltä voit löytää paljon Suomalaista designiä ja yksi parhaista paikoista on Lasismi. Homeberry tarjoaa ihaniaa löytöjä kaikille kukkaroille. Joutsen tehtaanmyymälä sijaitsee myös Riihimäellä.

 

Riihimäen keskustassa sijaitsee Kauppakeskus Atomi, joka on loistavien liikenneyhteyksien varrella Prisman yhteydessä. Kaikki palvelut ja liikkeet löytyvät saman katon alta, jossa toimii yli 20 erikoisliikettä sekä alueen suurin päivittäistavarakauppa Prisma ravintolamaailmoineen. Kauppakeskuksessa on mm. Kultajousi, HairStore, Pentik, Life, Alko, Seppälä, Presso, Dressmann ja paljon muuta. Riihimäeltä löytyy myös mm. Prisma Riihimäki, Martela Outlet Riihimäki, Pieni Nappipuoti, Granitin Kukka, Aurinko Apteekki, Trendikenkä ja Laatukoru Oy.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.