Tiendeo official website
  • Logo Tokmanni
  • Logo Lidl
  • Logo K-Citymarket
  • Logo Prisma
  • Logo K-Supermarket
  • Logo K-Market

Mitä tarjouksia on tarjolla kaupungissa Pirkkala?

Löydä kaupungin Pirkkala lempikauppojesi parhaat alennukset Tiendeosta. Katso Tokmanni, Lidl, K-Citymarket-mainoksia niin et jää paitsi nettialennuksista. Täällä Tiendeossa on tällä hetkellä 185 aktiivista katalogia kaupungissa Pirkkala ja 842 kauppaa.

Pirkkala

Pirkkala on pieni kunta Tampereen vieressä ja se muuttunut entistä paljon kaupunkimaisemmaksi, vaikkei ole ottanut virallisesti käyttöön kaupunkinimitystä. Jos olet lähtemässä shoppailemaan, kannattaa suurimmat ostokset tehdä Tampereella. Tampereen keskusta on täynnä hyviä ja monipuolisia ostospaikkoja, joista suurin osa sijaitsee Tampereen pääkadun eli Hämeekadun varrella tai sen tuntumassa. Myös erittäin suosittu Koskikeskuksen kauppakeskus sijaitsee aivan Tampereen keskustassa. Koskikeskus on ehdottomasti Tampereen parhaita ja monipuolisimpia ostospaikkoja ja siellä palvelee lähes 100 erikoisliikettä. Myös Ideapark Lempäälä on ajomatkan päässä.

 

Pirkkalan yrityskeskittymät sijaitsevat Huovin ja Turkkiradan teollisuusalueella, kuntakeskuksessa, lentokentän ympäristössä ja Partolassa Tampereen rajalla.Partolassa on muun muassa K-citymarket, Bauhaus sekä kauppakeskus Veska. Kauppakeskus Veska Pirkkalassa on koko perheen iloisesti palveleva ostoskeskus, josta voit löytää mm. Dressmann, JYSK, KappAhl, Subway, Vero Moda ja paljon muuta.