Tiendeo official website
  • Logo Kookenkä
  • Logo Top Sport
  • Logo Progress
  • Logo Punnitse & Säästä
  • Logo Suomen Kultapörssi
  • Logo Quick-Step

Mitä tarjouksia on tarjolla kaupungissa Lempäälä?

Löydä kaupungin Lempäälä lempikauppojesi parhaat alennukset Tiendeosta. Katso Kookenkä, Top Sport, Progress-mainoksia niin et jää paitsi nettialennuksista. Täällä Tiendeossa on tällä hetkellä 182 aktiivista katalogia kaupungissa Lempäälä ja 894 kauppaa.

Lempäälä

Lempäälä on Tampereen etelänpuoleinen naapurikunta. Tampereelle on matkaa 23 kilometriä ja Helsinkiin 162 kilometriä. Lempäälä sijaitsee valtateiden 3 (Helsinki–Tampere) ja 9 (Turku–Tampere) sekä Helsinki–Tampere-rautatien varrella.

 

Ideapark Lempäälä on liikekaupunki, joka tarjoaa vierailleen ylivoimaisen houkuttelevan muodin, vapaa-ajan, sisustuksen ja päivittäistavaran ostospaikan. Ideaparkissa voit liikkua kaupasta ja korttelista toiseen ilman kesäsateita, loskaa tai lumipyryä ja ilman parkkipaikan vaihtoja. Tuotevalikoima keskittyy sisustukseen ja muotiin, ja päivittäistavaroiden ja ruokakaupan osuus on pieni. Ideaparissa on yli 150 liikettä, 20 ravintolaa ja kahvilaa sekä tapahtumia jokeisen makuun. Liikevalikoimasta löytyy mm. Clas Ohlson Ideapark, Ravintola Martina, Prisma, Sokos. Tämän lisäksi Ideaparkissa on tarjolla useita liikkeitä, jotka myyvät sisustustuotteita, lahjatavaroita sekä kodin tekniikkaa, elektroniikkaa ja tuotteita urheiluun ja vapaa-aikaan. Kauppakeskuksessa sijaitsee myös pohjoismaiden suurin sisähuvipuisto.