Tiendeo official website
  • Logo Prisma
  • Logo Lidl
  • Logo S-Market
  • Logo Tokmanni
  • Logo K-Citymarket
  • Logo K-Market

Mitä tarjouksia on tarjolla kaupungissa Kemi?

Löydä kaupungin Kemi lempikauppojesi parhaat alennukset Tiendeosta. Katso Prisma, Lidl, S-Market-mainoksia niin et jää paitsi nettialennuksista. Täällä Tiendeossa on tällä hetkellä 95 aktiivista katalogia kaupungissa Kemi ja 187 kauppaa.

Kemi

Kemi tunnetaan perinteisenä teollisuuskaupunkina ja suurimpia yksityisiä työllistäjiä kaupungissa ovat Stora Enso. Kemi on kohottanut viime vuosina profiiliaan matkailuelinkeinon piirissä. Kaupungin tunnetuimpia matkailunähtävyyksiä ovat muun muassa Kemin lumilinna, jäänmurtaja Sampo, tuulivoimapuisto, Kemin Jalokivigalleria ja Kaupungin Sisäsatama.

 

Kemissä on lukuisia isoja ostoskeskuksia, mutta parhaat löydöt ostoskassiin saa paikallisista mkasiineista ja pikkuputiikeist, aina porotuotteista ja käyttöesineistä ruokaherkkuihin sekä käsityö- ja taidetuotteisiin. Prisma Kemi palvelutarjontaa täydentävät samassa kiinteistössä sijaitsevan kauppakeskus Coronan lukuisat erikoisliikkeet, ravintolat ja kahvilat. Liikekeskus Corona laajan vaalikoiman myymälöitä, kuten KappAhl, Lindex, Mick´s, Fotores, Pukumies, Kello ja Kulta Konttinen, Nissen ja paljon muuta. Kauppakeskus City Kulma tarjoaa taas myymälävalikoiman, johon kuuluu City Sport, My Doris, Nicky & Nelly, Sauvon Kenkä, Pentik & Marimekko ja Life. Muita ostospaikkoja ovat MonikulmaKemin Akseli ja Satulli Lahjatavaramyymälä.