Parhaat Tarjoukset kohteessa Kemi

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Kemi

Kemi tunnetaan perinteisenä teollisuuskaupunkina ja suurimpia yksityisiä työllistäjiä kaupungissa ovat Stora Enso. Kemi on kohottanut viime vuosina profiiliaan matkailuelinkeinon piirissä. Kaupungin tunnetuimpia matkailunähtävyyksiä ovat muun muassa Kemin lumilinna, jäänmurtaja Sampo, tuulivoimapuisto, Kemin Jalokivigalleria ja Kaupungin Sisäsatama.

 

Kemissä on lukuisia isoja ostoskeskuksia, mutta parhaat löydöt ostoskassiin saa paikallisista mkasiineista ja pikkuputiikeist, aina porotuotteista ja käyttöesineistä ruokaherkkuihin sekä käsityö- ja taidetuotteisiin. Prisma Kemi palvelutarjontaa täydentävät samassa kiinteistössä sijaitsevan kauppakeskus Coronan lukuisat erikoisliikkeet, ravintolat ja kahvilat. Liikekeskus Corona laajan vaalikoiman myymälöitä, kuten KappAhl, Lindex, Mick´s, Fotores, Pukumies, Kello ja Kulta Konttinen, Nissen ja paljon muuta. Kauppakeskus City Kulma tarjoaa taas myymälävalikoiman, johon kuuluu City Sport, My Doris, Nicky & Nelly, Sauvon Kenkä, Pentik & Marimekko ja Life. Muita ostospaikkoja ovat MonikulmaKemin Akseli ja Satulli Lahjatavaramyymälä.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.