Tiendeo official website
  • Logo Prisma
  • Logo Lidl
  • Logo S-Market
  • Logo Tokmanni
  • Logo K-Supermarket
  • Logo Rusta

Mitä tarjouksia on tarjolla kaupungissa Kauniainen?

Löydä kaupungin Kauniainen lempikauppojesi parhaat alennukset Tiendeosta. Katso Prisma, Lidl, S-Market-mainoksia niin et jää paitsi nettialennuksista. Täällä Tiendeossa on tällä hetkellä 149 aktiivista katalogia kaupungissa Kauniainen ja 2412 kauppaa.

Kauniainen

Kauniainen sijaitsee Uudenmaan maakunnassa ja se on osa Helsingin kaupunkialuetta ja kokonaan Espoon ympäröimä. Ostoksille kannattaa siis lähteä Espooseen tai Helsinkiin. Espoo on shoppailun kannalta otollinen kaupunki. Kauppakeskuksia on sijoitettu ympäri kaupunkia ja suurimmatkin kauppakeskukset ovat hyvien bussiyhteyksien päässä. Espoossa on monia suuria kauppakeskuksia kuten Iso Omena, Sello, Entresse, Ainoa sekä pienempiä kauppakeskuksia kuten Lippulaiva, Olarin ostoskeskus, Kauppakeskus Liila, Espoontori ja Heikintori.

 

Helsinki on myös shoppailun kannalta otollinen kaupunki, sillä aivan ydinkeskustasta löytyvät monet kaupat ja kauppakeskukset, kuten Kamppi, Forum, Sokos ja Stockmann. Kauppakeskus Kampin viidestä kerroksesta löytyy kahviloita, ravintoloita sekä asusteita vauvasta vaariin. Forum taas on Helsingin vanhin kauppakeskus ja se valmistui lähes 60 vuotta sitten Olympiakisoihin. Tämän päivän Forum keskittyy kolmeen teemaan: muotiin, vapaa-ajan tarvikkeisiin ja moni-ilmeiseen ravintolamaailmaan.

 

Kauniaisissa on Kauppakeskus Grani, jossa on monipuolinen palve­luvalikoima ja pikkukaupungin lämmin tunnelma. Kauppakeskuksessa on muun muassa Ihana Kukkanen Kauniainen, Fysiosporttis
, Grani Hair
, Alko, Subway, S-market
, Kuvatapio
, Makuuni ja paljon muuta.