Parhaat Tarjoukset kohteessa Karkkila

Erikoisuuksia sinulle

Karkkila

Karkkila sijaitsee Uudellamaalla ja noin tunnin automatkan päässä Helsingistä. Shoppailemaan voi lähteä siis myös Helsinkiin. Helsinki on shoppailun kannalta otollinen kaupunki, sillä aivan ydinkeskustasta löytyvät monet kaupat ja kauppakeskukset, kuten Kamppi, Forum, Sokos ja Stockmann. Kauppakeskus Kampin viidestä kerroksesta löytyy kahviloita, ravintoloita sekä asusteita vauvasta vaariin. Forum taas on Helsingin vanhin kauppakeskus ja se valmistui lähes 60 vuotta sitten Olympiakisoihin. Tämän päivän Forum keskittyy kolmeen teemaan: muotiin, vapaa-ajan tarvikkeisiin ja moni-ilmeiseen ravintolamaailmaan. Stockmann tarjoaa 50 000 neliötä ostostilaa ja hengästyttävän hyvän tuotevalikoiman elintarvikkeista huippumuotiin ja elektroniikkaan. Sokos Tavaratalo tarjoaa kauden uusimmat trendit, inspiroivimmat ideat ja innostavimmat vinkit pukeutumiseen, kauneuteen, kotiin ja harrastuksiin.

 

Karkkilassa on Nummiharjun Luomu- ja suoramyynti, Korupaja & Kankurin Aitta, Retro & Romu, Pieni Kukkapuoti Ikivihreä, Alko, Instrumentarium Karkkila, K-supermarket Karkkila, Fazer Shop Karkkila, S-market Karkkila ja paljon muita kauppoja ja palveluita.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.