Tiendeo official website
  • Logo Quick-Step
  • Logo Lintula
  • Logo Maxivision
  • Logo Thomart
  • Logo Eureka
  • Logo Soft-Kaluste

Mitä tarjouksia on tarjolla kaupungissa Kankaanpää?

Löydä kaupungin Kankaanpää lempikauppojesi parhaat alennukset Tiendeosta. Katso Quick-Step, Lintula, Maxivision-mainoksia niin et jää paitsi nettialennuksista. Täällä Tiendeossa on tällä hetkellä 80 aktiivista katalogia kaupungissa Kankaanpää ja 79 kauppaa.

Kankaanpää

Kankaanpää sijaitsee Satakunnan maakunnassa ja sen naapurikunnat ovat Honkajoki, Ikaalinen, Jämijärvi, Karvia, Parkano, Pomarkku, Pori, Sastamala ja Siikainen. Shoppailemaan voi lähteä siis myös esimerkiksi Poriin, jossa on monta ostoskeskusta sekä kauppatori ja kauppahalli, josta löytyy laaja valikoima tuotteita ja myymälöitä. Porin keskustassa sijaitsevat Kauppakeskus BePOP ja IsoKarhu. Kauppakeskus Puuvillassa on liikkeitä yhteensä yli 100 sekä kahdeksan ravintolaa koko perheelle. Porin ydinkeskustassa, Kauppakeskus Teljäntorilla, palvelee lähes 70 yritystä katutasossa ja kerroksissa.


Kankaanpäälla on paljon erikoisliikkeitä, sekä suuri valikoima pieniä putiikkeja ja supermarketteja. Kaupungista voit löytää mm.  Moda Muotikulma. Myös Kankaanpään tori on vilkas markkinapaikka. Kankaanpäältä löytyy Myyntitalo Jera, joka on pieni ostoskeskus keskellä kaupunkia. Myyntitalo Jera jakautuu eri osastoihin: Luomu- ja luontaistuotteet, Lahjatavarat ja pienhuonekalut, Kortit ja konttoritarvikkeet, Neuleet ja käsityöt, Eläin ja Tarvike Oskun Tassu sekä Itsepalvelukirppis.