Parhaat Tarjoukset kohteessa Kajaani

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Kajaani

Kajaani on Kainuun maakuntakeskus, joka sijaitsee Oulujärven itäpuolella Kajaaninjoen varrella Kainuun maakunnassa. Kajaanissa on paljon kauppoja ja putiikkeja, mutta yhdeksi kaupungin ostosvetonaulaksi on muodostunut Kainuun Pirtti. Kainuun Pirtin valikoima koostuu niin paikallisten kuin maan muidenkin käsintekijöiden tuotteista, kuten liinavaatteista, kynttilöistä, saippuoista ja niin edelleen.

 

Suosittu R-Collection tehtaanmyymälä on tunnettu edullisista löydöistään. Kauppapaikka 18 on ostoskeskus, jossa monipuolinen valikoima kauppoja saman katon alla. Kauppapaikka 18 on Kajaaanin paras ostospaikka, josta voit löytää suunnittelijoiden vaatteet, viihtyisiä kahviloita, herkullista ruokaa, pankkipalveluita, kampaamoita ja paljon muuta. Myymälävalikoimasta löytyy mm. United Colors of Benetton, Moda Pajakka, Takkapuoti, H&M, Life ja Huoneistokeskus.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.