Parhaat Tarjoukset kohteessa Imatra

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Imatra

Imatra tunnetaan parhaiten Imatrankoskesta ja kaupungin läpi virtaavasta Vuoksesta. Imatran Valtionhotelli on myös tunnettu nähtävyys. Suurimpia työnantajia ovat Stora Enso Imatran tehtaat, Imatran kaupunki ja Ovako terästehtaat. Alhaiset asuinkustannukset, monipuoliset palvelut sekä puhdas luonto ovat alueen valttikortteja. Alue tarjoaa hyvän ympäristön asumiseen ja yrittämiseen.

 

Imatran seutu on suuri kokonaisuus, joka toimii kuin pieni kylä. Imatralla ei ole umpikujia, vaan matkailijaa autetaan eteenpäin. Matkailijasta pidetään huolta. Imatra Base Camp tarkoittaa palvelua ja välittämistä. Imatran seudun liikekeskustoista saa kerralla kaiken. Eri kaupoissa on tarjolla muun muassa elintarvikkeita, vaatteita, kodintekstiilejä ja huonekaluja. Liikekeskustoissa on myös lukuisia erikoisliikkeitä yksilöllisine tuotteineen. Katso Imatrankosken liikekeskusta, Mansikkalan liikekeskusta ja Vuoksenniskan liikekeskusta.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.