Tiendeo official website
  • Logo Stiletto.fi
  • Logo Quick-Step
  • Logo Lintula
  • Logo Thomart
  • Logo Eureka
  • Logo Soft-Kaluste

Mitä tarjouksia on tarjolla kaupungissa Iisalmi?

Löydä kaupungin Iisalmi lempikauppojesi parhaat alennukset Tiendeosta. Katso Stiletto.fi, Quick-Step, Lintula-mainoksia niin et jää paitsi nettialennuksista. Täällä Tiendeossa on tällä hetkellä 124 aktiivista katalogia kaupungissa Iisalmi ja 132 kauppaa.

Iisalmi

Iisalmen tunnetuimmat yritykset ovat olutta ja muita mietoja alkoholijuomia sekä virvoitusjuomia valmistava Olvi, kaiutinvalmistaja Genelec ja erikoisajoneuvoja tuottava Profile Vehicles sekä kaivosajoneuvojen valmistuksesta tunnettu Normet Group. Muita tunnettuja iisalmelaisia yrityksiä ovat lämpöpuun tuottaja Lunawood, Suomen johtava nurmikkosiementen tuottaja Savon Siemen sekä opetusväline ja -kalustovalmistaja Is-vet. Iisalmessa sijaitsevat myös maailman pienin ravintola, Ravintola Kuappi ja panimomuseo.

 

Iisalmi tarjoaa kokoonsa nähden erinomaisen kaupallisen tarjonnan. Iisalmeen on helppo tulla ostoksille. Hyvät liikenneyhteydet, parkkipaikat ja lyhyet välimatkat tekevät ostosmatkastasi helpon ja vaivattoman. Kauppakeskus Iisalmi tarjoaa kattavan valikoiman myymälöitä, kahviloita ja ravintoloita.

 

Iisalmen tori on suosittu kohtamispaikka. Neljästi vuodessa järjestettävät markkinat ja erilaiset tapahtumat värittävät kaupungin elävää keskusta. Kesäisin perinteiset muurinpohjaletut, mansikat ja jäätelö tekevät kauppansa. Syksyllä taas tarjolla on menneen kesän satoa. Aitoa lähiruokaa ja muuta tarpeellista tavaraa on aina tarjolla.