Tiendeo official website
  • Logo Prisma
  • Logo Lidl
  • Logo S-Market
  • Logo Tokmanni
  • Logo K-Supermarket
  • Logo K-Citymarket

Mitä tarjouksia on tarjolla kaupungissa Forssa?

Löydä kaupungin Forssa lempikauppojesi parhaat alennukset Tiendeosta. Katso Prisma, Lidl, S-Market-mainoksia niin et jää paitsi nettialennuksista. Täällä Tiendeossa on tällä hetkellä 80 aktiivista katalogia kaupungissa Forssa ja 144 kauppaa.

Forssa

Forssa on teollisuuskaupunki, joka sijaitsee Kanta-Hämeen maakunnan länsiosassa. Nykyään Forssan teollisuusyhdyskunta on määritelty yhdeksi Suomen valtakunnallisesti merkittävistä rakennetuista kulttuuriympäristöistä. Etäisyys Helsinkiin on 110, Tampereelle 87 ja Turkuun 88 kilometriä. Koska suuret kaupungit ovat melko lähellä ja hyvien yhteyksien päässä kannattaa suurimmat shoppailut tehdä niissä.

 

Kauppakeskus Prisma Forssa sijaitsee aivan Forssan keskustan läheisyydessä ja tarjoaa monipuolisia palveluita lähes 15 liikkeen voimin. Kauppakeskus Prismassa sijaitsevat seuraavat liikkeet: Vero Moda, Jack and Jones, Suomalainen kirjakauppa, Jim&Jill, Moda Villa, Elisa-piste, Emotion, Alko, KappAhl, Timanttiset, Prisma, Epelit, Posti, Vanha apteekki sekä Ravintolamaailma, joka sisältää Hesburger, Buffa ja Presso.

 

Forssassa on myös Kutomon Kauppakeskus, joka valmistui vuonna 2001 vanhaan Finlaysonin tehdashalliin. Rakennus on asemakaavassa suojeltu ja on ollut aikoinaan pohjoismaiden suurin kutomo. Kauppakeskukselle on myönnetty Euroopan rakennusperinnepäivien kunniapalkinto. Kutomon Kauppakeskuksessa ovat mm. K-Citymarket Forssa, Intersport, Riina Collection, Alko, K-Kenkä, Cara-Fashion, Koru-ja Kuvapiste, Dressmann, Matka-Vekka, CM Hiustalo, Seppälä, Ziggy-muotiliike, Sonera-piste, Kutomon apteekki sekä Lippupalvelu ja Lippupiste.