Parhaat Tarjoukset kohteessa Forssa

Erikoisuuksia sinulle

Suosituimmat Myymälät

Forssa

Forssa on teollisuuskaupunki, joka sijaitsee Kanta-Hämeen maakunnan länsiosassa. Nykyään Forssan teollisuusyhdyskunta on määritelty yhdeksi Suomen valtakunnallisesti merkittävistä rakennetuista kulttuuriympäristöistä. Etäisyys Helsinkiin on 110, Tampereelle 87 ja Turkuun 88 kilometriä. Koska suuret kaupungit ovat melko lähellä ja hyvien yhteyksien päässä kannattaa suurimmat shoppailut tehdä niissä.

 

Kauppakeskus Prisma Forssa sijaitsee aivan Forssan keskustan läheisyydessä ja tarjoaa monipuolisia palveluita lähes 15 liikkeen voimin. Kauppakeskus Prismassa sijaitsevat seuraavat liikkeet: Vero Moda, Jack and Jones, Suomalainen kirjakauppa, Jim&Jill, Moda Villa, Elisa-piste, Emotion, Alko, KappAhl, Timanttiset, Prisma, Epelit, Posti, Vanha apteekki sekä Ravintolamaailma, joka sisältää Hesburger, Buffa ja Presso.

 

Forssassa on myös Kutomon Kauppakeskus, joka valmistui vuonna 2001 vanhaan Finlaysonin tehdashalliin. Rakennus on asemakaavassa suojeltu ja on ollut aikoinaan pohjoismaiden suurin kutomo. Kauppakeskukselle on myönnetty Euroopan rakennusperinnepäivien kunniapalkinto. Kutomon Kauppakeskuksessa ovat mm. K-Citymarket Forssa, Intersport, Riina Collection, Alko, K-Kenkä, Cara-Fashion, Koru-ja Kuvapiste, Dressmann, Matka-Vekka, CM Hiustalo, Seppälä, Ziggy-muotiliike, Sonera-piste, Kutomon apteekki sekä Lippupalvelu ja Lippupiste.

Tiendeo kaupungissasi

Näytä myymäläkuvastot, esitteet ja tarjoukset muissa kaupungeissa

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.