Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Zio

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Löydä Zio kaupungissa kaupunkisi

Zio, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Zio

Zio on designkenkien ja designlaukkujen erikoisliike. Zio on multibrand concept, joka edustaa Suomessa 20 suunnittelijaa ja merkkiä. Zio luottaa ainutlaatuiseen suunnitteluun ja persoonalliseen tyyliin. Kolme liikettä Helsingissä kattavat naisten, miesten ja lasten jalkineet sekä upeat nahkalaukut arkeen ja juhlaan.

Ziosta löydät mm. Camperin, Wondersin ja Pura Lopezin Pohjoismaiden suurimmat mallistot! Verkkosivuilta on mahdollista tilata tuotteita suoraan kotiovelle. Löydät uusimmat mallit osoitteesta www.zio.fi.

Zio myymälän löydät mm. Zio Helsinki ja Zio Jumbo. Katso lisää tietoa myymälöistä, Zio aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Merkkivalikoimaan kuuluu mm. Pura López, Camper, Camper Kids, Wonders, VicMatie, Ash, Zinda, Hunter, Chie Mihara, Converse, Lumi, Pretty Ballerinas, Steve Madden, Abro, Kenzo, Lloyd, Liebeskind, Depeche, Palmroth Original ja Finsk.

Perustettu 2001.

"For the widest selection of footwear that Helsinki has to offer, visit Zio!" -Global Blue-

Seuraa Zioa Facebookissa ja Instagramissa!

Muut Vaatteet ja Kengät myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.