Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Zio.

Etsitkö parhaita Zio-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Zio-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Zio-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Zio-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Halonen-esitettä "Miesten kevätkuvasto 2023" voimassa 22/05/2023 – 30/06/2023.

Löydä Zio kaupungissa kaupunkisi

Muut Vaatteet ja Kengät -liikkeet

  • Logo Halonen
  • Logo Marimekko
  • Logo New Yorker
  • Logo ZARA
  • Logo H&M
  • Logo Kappahl

Zio, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Zio

Zio on designkenkien ja designlaukkujen erikoisliike. Zio on multibrand concept, joka edustaa Suomessa 20 suunnittelijaa ja merkkiä. Zio luottaa ainutlaatuiseen suunnitteluun ja persoonalliseen tyyliin. Kolme liikettä Helsingissä kattavat naisten, miesten ja lasten jalkineet sekä upeat nahkalaukut arkeen ja juhlaan.

Ziosta löydät mm. Camperin, Wondersin ja Pura Lopezin Pohjoismaiden suurimmat mallistot! Verkkosivuilta on mahdollista tilata tuotteita suoraan kotiovelle. Löydät uusimmat mallit osoitteesta www.zio.fi.

Zio myymälän löydät mm. Zio Helsinki ja Zio Jumbo. Katso lisää tietoa myymälöistä, Zio aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Merkkivalikoimaan kuuluu mm. Pura López, Camper, Camper Kids, Wonders, VicMatie, Ash, Zinda, Hunter, Chie Mihara, Converse, Lumi, Pretty Ballerinas, Steve Madden, Abro, Kenzo, Lloyd, Liebeskind, Depeche, Palmroth Original ja Finsk.

Perustettu 2001.

"For the widest selection of footwear that Helsinki has to offer, visit Zio!" -Global Blue-

Seuraa Zioa Facebookissa ja Instagramissa!

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä