Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Your Face.

Etsitkö parhaita Your Face-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Your Face-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Your Face-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Your Face-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Kappahl-esitettä "-50%" voimassa voimassa 7/6 – saakka 30/6.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

Your Face, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Your Face

Your Face kuuluu L-Fshion Grouppiin, johon kuuluu myös Luhta, Rukka, Aleksi 13, Icepeak, Li-Ning, Sinisalo, Story ja Ril's. L-Fashion Group Oy on Pohjoismaiden johtavia vaatetusalan yrityksiä. Your Face keskittyy modernien naisten vaatteisiin.

Your Facen filosofiaan kuuluu, että housut, hameet, mekot sekä erilaiset yläosat kuten neuleet, jakut ja paidat ovat helposti yhdisteltävissä. Tavoitteena on helppo ja selkeä pukeutuminen, joka perustuu harkittuihin valintoihin.

Your Facen löydät verkkokaupan lisäksi suurista kauppakeskuksista kuten Kamppi, Jumbo, Iso-Omena, Forum ja Koskikeskus monen muun myymälän lisäksi. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä!

Yritys on perustettu Lahdessa vuonna 1907. Samassa kaupungissa sijaitsee edelleen yrityksen pääkonttori.

L-Fashion Group Oy työllistää noin 1645 henkilöä ja tekee noin 258 miljoonan euron liikevaihdon.

Tärkeimmät vientimaat L-Fashion Groupille ovat Saksa, Venäjä, Ruotsi, Hollanti ja Ranska.

Seuraa Your Facea myös Facebookissa ja Instagramissa.