Tiendeo official website

Tarjoukset Victoria's Secret

Yli 30 päivää

  Victoria's Secret Tarjousta

  Etsitkö parhaita Victoria's Secret-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Victoria's Secret-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Victoria's Secret-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Victoria's Secret-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Victoria's Secret-katalogia "Tarjoukset Victoria's Secret" voimassa voimassa 20/11 – saakka 20/11 ja ala säästää!

  Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo Halonen
  • Logo Marimekko
  • Logo New Yorker
  • Logo ZARA
  • Logo H&M
  • Logo Kappahl

  Victoria's Secret, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Victoria's Secret

  Victoria’s Secret on yhdysvaltalainen naistenvaatteiden valmistaja, jonka valikoimaan kuuluu myös kosmetiikkaa. Tuotevalikoiman suosituimmat tuotteet ovat Victoria's Secret rintaliivit ja muut alusvaatteet sekä bikinit. Muita tuotteita ovat mm. yöasut, hajuvedet ja uima-asut.

  Victoria's secret on erityisen kuuluisa jokaavuotisesta muotinäytöksestään Victoria's Secret Fashion Show. PINK on yksi Victoria's secretin suosituimpia mallistoja, joka on suunnattu nuorille naisille.

  Katso lisää tietoa valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta mahdolliset tarjoukset ja tee löytöjä!

  Yrityksen perusti Roy Raymond Kaliforniassa vuonna 1977.

  Voit ladata VS Appin iPhonelle, iPadille tai Androidille.

  Voit tilata myös Angel Cardin yrityksen verkkosivuilta.

  Victoria’s Secret tunnetaan jokavuotisesta muotishow’staan.