Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Swatch.

Etsitkö parhaita Swatch-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Swatch-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Swatch-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Swatch-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Kappahl-esitettä "-70%" voimassa voimassa 12/7 – saakka 31/7.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

Swatch, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Swatch

Swatch on sveitsiläisen Swatch Groupin rannekellomerkki. Swatch kellot ovat maailmalla tunnetuja laadukkuudestaan ja tyylikkäästä muotoilustaan. Swatch mallistoja ovat: Swatch Digital, Swatch Irony, Swatch Originals, Swatch Sistem 51 ja Swatch Skin. Swatch valmistaa kellojen lisäksi koruja.

Kellot löydät monessa eri värissä, kuten musta, valkoinen, punainen, sininen, ruskea, lila, pinkki, vihreä, keltainen, oranssi, läpinäkyvä, kulta, hopea, kupari ja harmaa. Top 5 kellot ovat tällä hetkellä Swatch Sir Blue, Swatch Once Again, Swatch Linajola, Swatch White Rebel ja Swatch Black Rebel.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta mahdolliset Swatch tarjoukset ja tee löytöjä!

Ensimmäinen Swatch kellomallisto, johon kuului kaksitoista mallia, tuli Sveitsin markkinoille vuonna 1983.

Swatch verkkokaupasta 14 vrk korotonta maksuaikaa ja osamaksu jopa 12 kuukausierää.

Takuu SWATCH LTD.* on myöntänyt SWATCH® -kelloille 24 kuukauden takuun.

Swatch-nimi oletetaan usein olevan yhdistetty sanoista Swiss watch (sveitsiläinen kello), mutta se tulee sanoista Second watch.