Studio25
Studio25

Studio25 alennuskoodit, tarjoukset ja kuvastot

Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Studio25

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Löydä Studio25 kaupungissa kaupunkisi

Studio25, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Studio25

Studio25 on merkkivaatteiden jälleenmyyjä ja maahantuoja. Studio25:n tarina alkaa kolmen sukupolven takaa. Se on tositarina ahkeroinnista, suomalaisesta sisusta (lue: tyhmänrohkeudesta) sekä rakkaudesta vaatteisiin.

Yritys on siis kehittynyt pienestä kauppa-autoilusta ja torimyynnistä suomalaiseksi vaateketjuksi, jonka toimipisteitä löytyy ympäri Suomen. Studio25 on myös verkkokauppa, http://www.studio25.fi/.

Club Studio25 on yhteisö kanta-asiakkaillemme. Liittymällä clubiin saat tietoa ja erikoistarjouksia sekä kerrytät ostobonusta kanta-asiakastilillesi. Tietoa tarjouksista ja eduista löydät myös Tiendeon Studio25-katalogista.

Brändivalikoimasta löytyy mm. Bench, Converse, Costo, Cuckoo, Denham, Freesoul, G-Star, Levi's, New balance, Tiger of Sweden, Toms ja UGG.

Yritys perustettiin vuonna 1952 ja ensimmäinen liike ketjun nimellä avattiin 1977. Yrityksen perusti Martti Suominen.

Vaikka elämme muuttuvassa maailmassa, on Studio25:n perusideologia säilynyt; ideana on tuoda muotia maailmalta suurille persoonille pieneen Suomeen.

Myymälät löytyvät Helsingistä (Kamppi), Kauhajoelta, Kuopiosta, Laitilasta, Raumalta, Seinäjoelta, Tapiolasta, Torniosta, Turusta ja Uudestakaupungista.

Muut Vaatteet ja Kengät myymälät kaupungissa kaupunkisi

Lataa Tiendeo App

Seuraa Tiendeota

Kehitämme jatkuvasti Tiendeota evästeiden käytön ansiosta. Jatkamalla selaamista hyväksyt niiden käytön. Näytä tiedot