Suosikit

Studio25 alennuskoodit, tarjoukset ja kuvastot

Suosikit
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Studio25

Vaatteet ja kengät kuvastot

Studio25, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Studio25

Studio25 on merkkivaatteiden jälleenmyyjä ja maahantuoja. Studio25:n tarina alkaa kolmen sukupolven takaa. Se on tositarina ahkeroinnista, suomalaisesta sisusta (lue: tyhmänrohkeudesta) sekä rakkaudesta vaatteisiin.

Yritys on siis kehittynyt pienestä kauppa-autoilusta ja torimyynnistä suomalaiseksi vaateketjuksi, jonka toimipisteitä löytyy ympäri Suomen. Studio25 on myös verkkokauppa, http://www.studio25.fi/.

Club Studio25 on yhteisö kanta-asiakkaillemme. Liittymällä clubiin saat tietoa ja erikoistarjouksia sekä kerrytät ostobonusta kanta-asiakastilillesi. Tietoa tarjouksista ja eduista löydät myös Tiendeon Studio25-katalogista.

Brändivalikoimasta löytyy mm. Bench, Converse, Costo, Cuckoo, Denham, Freesoul, G-Star, Levi's, New balance, Tiger of Sweden, Toms ja UGG.

Yritys perustettiin vuonna 1952 ja ensimmäinen liike ketjun nimellä avattiin 1977. Yrityksen perusti Martti Suominen.

Vaikka elämme muuttuvassa maailmassa, on Studio25:n perusideologia säilynyt; ideana on tuoda muotia maailmalta suurille persoonille pieneen Suomeen.

Myymälät löytyvät Helsingistä (Kamppi), Kauhajoelta, Kuopiosta, Laitilasta, Raumalta, Seinäjoelta, Tapiolasta, Torniosta, Turusta ja Uudestakaupungista.

Lataa Tiendeo App

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Käyttöehdot

Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Studio25 uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Check out our Privacy Policy