Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Studio25.

Etsitkö parhaita Studio25-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Studio25-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Studio25-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Studio25-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Kappahl-esitettä "-50%" voimassa voimassa 7/6 – saakka 30/6.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

Studio25, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Studio25

Studio25 on merkkivaatteiden jälleenmyyjä ja maahantuoja. Studio25:n tarina alkaa kolmen sukupolven takaa. Se on tositarina ahkeroinnista, suomalaisesta sisusta (lue: tyhmänrohkeudesta) sekä rakkaudesta vaatteisiin.

Yritys on siis kehittynyt pienestä kauppa-autoilusta ja torimyynnistä suomalaiseksi vaateketjuksi, jonka toimipisteitä löytyy ympäri Suomen. Studio25 on myös verkkokauppa, http://www.studio25.fi/.

Club Studio25 on yhteisö kanta-asiakkaillemme. Liittymällä clubiin saat tietoa ja erikoistarjouksia sekä kerrytät ostobonusta kanta-asiakastilillesi. Tietoa tarjouksista ja eduista löydät myös Tiendeon Studio25-katalogista.

Brändivalikoimasta löytyy mm. Bench, Converse, Costo, Cuckoo, Denham, Freesoul, G-Star, Levi's, New balance, Tiger of Sweden, Toms ja UGG.

Yritys perustettiin vuonna 1952 ja ensimmäinen liike ketjun nimellä avattiin 1977. Yrityksen perusti Martti Suominen.

Vaikka elämme muuttuvassa maailmassa, on Studio25:n perusideologia säilynyt; ideana on tuoda muotia maailmalta suurille persoonille pieneen Suomeen.

Myymälät löytyvät Helsingistä (Kamppi), Kauhajoelta, Kuopiosta, Laitilasta, Raumalta, Seinäjoelta, Tapiolasta, Torniosta, Turusta ja Uudestakaupungista.