Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Stayhard.

Etsitkö parhaita Stayhard-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Stayhard-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Stayhard-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Stayhard-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Kappahl-esitettä "-50%" voimassa voimassa 7/6 – saakka 30/6.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

Stayhard, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Stayhard

Stayhard on ruotsalainen asiakaskeskeinen verkkokauppa muodista kiinnostuneille miehille. Yritys myy huippumuodikkaita vaatteita ja asusteita laajalla valikoimalla. Stayhard toimii pääasiassa Internetin välityksellä, mutta sillä on myös omia myymälöitä Ruotsissa.

Tarjontaamme kuuluu vaatteita ja asusteita sekä tunnetuilta että uusilta jännittäviltä merkeiltä. Valikoimaan kuuluu muun muassa Adrian Hammond, William Baxter, Kvarn, Somewear, G-Star ja Tiger Of Sweden Jeans. Yhteensä tuotemerkkejä on edustettuna noin 150.

Katso lisää tietoa valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Stayhard alennuskoodi ja Stayhard tarjoukset!

Perustettu 2005. Yritys on kokonaisuudessaan perustajansa Joakim Naumburgin omistama.

Laajaan merkkivalikoimaan kuuluu muun muassa Marty & Gus, Bread & Boxers, Stutterheim, Skins, Double U Frenk, Boy London, Adrian Hammond, William Baxter, Kvarn, Somewear, G-Star ja Tiger Of Sweden Jeans.

Stayhardin liikevaihto on noin 9,5 miljoonaa euroa.

Työntekijöitä on 30 ja kaksi fyysistä liikettä ja verkkokaupalla on asiakkaita 28 maassa.