Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Sloggi.

Etsitkö parhaita Sloggi-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Sloggi-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Sloggi-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Sloggi-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Kappahl-esitettä "-70%" voimassa voimassa 12/7 – saakka 31/7.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

Sloggi, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Sloggi

Sloggi on yksi maailman johtavista alusvaatemerkeistä, joka keskittyy parhaaseen mahdolliseen mukavuuteen, avainsanoina huippulaatu, innovaatio ja design. Se on yksi maailman suosituimmista alusvaate brändeistä ja ostetuin alushousu brändi Euroopassa.

Sloggi alushousut ovat brändin suosituimpia tuotteita ja niitä on myyty yhteensä 1,5 biljoonaa ja 126 alushousua myydään minuutissa. Sloggi alusvaatteet ovat miellyttäviä ja mukavia ja Sloggi uima-asuissa on kaunis design sekä mahtavat värit niin miehille kuin naisille. Löydä myös Sloggi rintaliivit ja Sloggi invisible, joka saavat sinut tuntemaan olosi kevyeksi. Sloggin tehtäväna on tehdä alusvaatteita, jotka saavat ihmiset hyvälle tuulelle.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Sloggi tarjoukset ja tee löytöjä!

Sloggi perustettiin 1979.

Tähän mennessä sloggeja on myyty yli 1,2 miljardia kappaletta yli 100 maassa.

Tuotteita myydään yli 30 000 vähittäisliikkeeessä.

Sloggi on alusvaatteiden asiantuntija!