Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Sloggi

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Sloggi, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Sloggi

Sloggi on yksi maailman johtavista alusvaatemerkeistä, joka keskittyy parhaaseen mahdolliseen mukavuuteen, avainsanoina huippulaatu, innovaatio ja design. Se on yksi maailman suosituimmista alusvaate brändeistä ja ostetuin alushousu brändi Euroopassa.

Sloggi alushousut ovat brändin suosituimpia tuotteita ja niitä on myyty yhteensä 1,5 biljoonaa ja 126 alushousua myydään minuutissa. Sloggi alusvaatteet ovat miellyttäviä ja mukavia ja Sloggi uima-asuissa on kaunis design sekä mahtavat värit niin miehille kuin naisille. Löydä myös Sloggi rintaliivit ja Sloggi invisible, joka saavat sinut tuntemaan olosi kevyeksi. Sloggin tehtäväna on tehdä alusvaatteita, jotka saavat ihmiset hyvälle tuulelle.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Sloggi tarjoukset ja tee löytöjä!

Sloggi perustettiin 1979.

Tähän mennessä sloggeja on myyty yli 1,2 miljardia kappaletta yli 100 maassa.

Tuotteita myydään yli 30 000 vähittäisliikkeeessä.

Sloggi on alusvaatteiden asiantuntija!

Muita Vaatteet ja Kengät verkkokauppoja

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.