Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Reima.

Etsitkö parhaita Reima-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Reima-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Reima-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Reima-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Halonen-esitettä "Ale" voimassa voimassa 2/7 – saakka 31/7.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

Reima, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Reima

Reima Oy on suomalainen lastenvaatevalmistaja yli 70 vuoden kokemuksella. Suomalaiset olosuhteet ja vuodenaikojen vaihtelu määrittävät edelleen Reiman tuotekehitystä. Lastenvaatteet suunnitellaan niin, että ne sopivat kaikenlaisiin sääolosuhteisiin ja joissa on mukava leikkiä. Paras design kestää myös aikaa.

Kaikilla Reiman tuotteilla on Design From Finland –merkki, jonka myöntää Suomalaisen Työn Liitto.

Reima Club - Liittymällä clubiin saat hyödyllisiä pukeutumisneuvoja ja inspiroivia ulkoiluvinkkejä, joista on iloa ja apua perheen arjessa. Katso lisää tietoa kaupoista, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Reiman lisäksi muita Reima Oy:n vaatemerkkejä ovat Tutta, Lassie ja Progress.

Reima perustettiin Kankaanpäässä vuonna 1944.

Henkilökuntaa on noin 112.

Kaikki Reima® -tuotteet ovat testattuja ja turvallisia ja suunniteltu kovaankin käyttöön.