Tiendeo official website

Tarjoukset Ralph Lauren

Yli 30 päivää

  Ralph Lauren Tarjousta

  Etsitkö parhaita Ralph Lauren-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Ralph Lauren-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Ralph Lauren-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Ralph Lauren-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Ralph Lauren-katalogia "Tarjoukset Ralph Lauren" voimassa voimassa 20/11 – saakka 20/11 ja ala säästää!

  Löydä Ralph Lauren luetteloita kaupungistasi

  Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

  Ralph Lauren, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Ralph Lauren

  40 vuotta sitten Ralph Lauren, yhdysvaltalainen muotisuunnittelija ja mies brändin takana, alkoi suunnitella yksinkertaista kokoelmaa, jonka hän näki amerikkalaisena tyylinä. Nyt Ralph Lauren on tunnettu laadukkaana huippuluokan brändinä.

  Ralph Laurenilla on vaatemallistoja naisille, miehille ja lapsille sekä asusteita ja sisustustarvikkeita. Tilaa vaatteita kätevästi Ralph Lauren verkkokaupasta.

  Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä!

  Lauren loi ensimmäisen vaatemerkkinsä Polon vuonna 1967.

  Muita vaatelinjoja ovat Purple Label (miesten linja), Ralph Lauren Collection (naisten linja), Polo Ralph Lauren, Black Label, Blue Label, Lauren, RRL, RLX, Polo Golf, Polo Jeans Co. ja Rugby.

  Lauren tunnetaan myös vanhojen autojen keräilijänä, hänellä on yksi maailman hienoimmista vanhojen autojen kokoelmista. Hänen autonsa ovat voittaneet kilpailuja useita kertoja.

  1990-luvun keskivaiheessa Polo Ralph Laurenista tuli julkinen osakeyhtiö, kun se listautui New Yorkin pörssiin symbolilla RL.